A/s "Kolonna" sadarbībā ar SIA "Ķeizarmežs" sāk strādāt pie jauna projekta - elitāra ciemata Ķeizarmežs, kura ietvaros tiks attīstīta privātu ūdens transporta līdzekļu kustība pa Daugavu.
Par to informēja a/s "Kolonna" mārketinga direktors Uldis Cipsts.

Ciemats Ķeizarmežs atradīsies Ķīšezera krastā un klientiem tiks piedāvātas 12 mājas. Kopējā projekta vērtība ir četri miljoni ASV dolāru.

Tāpat tiek vēstīts, ka cena pirmajiem īpašuma pircējiem būs salīdzināma ar zemes cenu Jūrmalā, kāpās, - no 60 līdz 80 ASV dolāriem par kvadrātmetru zemes.

Katrai mājai būs sava jahtas piestātne, kā arī katrs zemes īpašnieks savā īpašumā saņems daļu no pievienotās pussalas, kur atradīsies pludmale ciematiņa iedzīvotājiem, kā arī nākotnē jahtklubs. Tiek plānots, ka pludmale un jahtu piestātne, kura būs pie katras mājas, veidos vienotu kompleksu.

Viens no jaunā projekta mērķiem ir veicināt upju kuģniecības infrastruktūras attīstību Rīgā. Tādēļ paredzēts Rīgas centra rajonā uzbūvēt publiskās jahtu piestātnes. Tās varētu atrasties Vecrīgā, kā arī citu uzņēmējdarbības aktivitāšu centru tuvumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!