Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (LTKL) organizē tikšanos ar biedriem, lai pārrunātu Rīgas infrastruktūras vīziju un tramvaja līnijas savienojumu no lidostas uz Rīgas centru.

"Lai sekmētu tūrisma attīstību Latvijā, ir nepieciešams pilnveidot jau pastāvošo Rīgas infrastruktūru, lai tā būtu ērta un pieejama ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī ārvalstu viesiem. Starptautiskajai lidostai "Rīga" ir stratēģiska nozīme tūrisma nozares attīstībā, tomēr šobrīd pārvietošanās no lidostas uz pilsētas centru ir apgrūtināta un nav pietiekama seguma arvien pieaugošajai kustībai starp šiem diviem stratēģiski svarīgajiem punktiem," skaidro LTKL izpilddirektore Natālija Kondratjeva.

Uzņēmēji ierosina šo situāciju vērst par labu, izstrādājot papildu tramvaja maršrutu, kas nodrošinātu ērtāku iespēju pārvietoties. Pasākuma laikā ar situāciju un iespējamiem risinājumiem iepazīstinās arhitekts un uzņēmuma "Nams Architects" valdes priekšsēdētājs Sergejs Nikiforovs, klātesošie Latvijas un ārvalstu uzņēmēji iesaistīsies diskusijās, apsverot potenciālos ieguvumus un riskus šādas tramvaja līnijas ieviešanai no lidostas "Rīga" uz pilsētas centru.

Pasākums norisināsies viesnīcā "Neiburgs", Jaunielā 25/27, Vecrīgā.

1996. gadā dibinātā Lielbritānijas tirdzniecības kamera ir lielākā ārvalstu uzņēmēju apvienība Latvijā. Tās biedru vidū ir veiksmīgi un cienījami uzņēmumi gan no Latvijas un Lielbritānijas, gan arī no Zviedrijas, ASV, Somijas, Dānijas, Islandes un Norvēģijas. LTKL nodrošina uzņēmējiem iespējas tikties ar aktuāliem starptautiskiem ekspertiem, veicina savstarpēju tirdzniecību, kā arī atbalsta atbildīgu un ilgtspējīgu biznesa praksi Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!