Foto: LETA
Veiktas izmaiņas Latvijas būvmateriālu veikalu "K-rauta" īpašnieka "Rautakesko" padomē, tostarp kompānijai iecelta jauna padomes priekšsēdētāja, liecina datubāzē "Lursoft" publicētā informācija.

Darbu "Rautakesko" padomē atstājis līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Timo Tapio Virtanens, bet viņa vietā iecelta Arja Aila Hannele Talma, kura līdz šim uzņēmuma padomē nestrādāja.

No jauna padomē iecelts arī Tommi Jarko Kasurinens, kurš turpmāk strādās padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā, bet līdzšinējais padomes priekšsēdētāja vietnieks Juhans Jervi darbu padomē atstājis.

Darbu padomes locekļu amatos turpina Anti Jusi Ollila un Miko Juhani Pasanens.

"Rautakesko" mārketinga speciāliste Maija Kalnciema aģentūrai BNS pastāstīja, ka uzņēmuma veiktās izmaiņas padomē saistītas ar strukturālām izmaiņām uzņēmuma iekšienē. "Rautakesko" Igaunijā un Latvijā ieceltā valde turpina darbu bez izmaiņām.

"Rautakesko" ir viena no Somijas uzņēmuma "Kesko" meitaskompānijām un viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā. Veikalu tīkls "K–rauta" specializējas būvniecības, dārza, saimniecības preču, darbarīku un iekārtu tirdzniecībā. Latvijā darbojas astoņi "K–rauta" veikali Rīgā, Jelgavā, Liepājā, Rēzeknē, Tukumā un Madonā, kas nodarbina vairāk nekā 500 darbinieku.

Uzņēmums 2010.gadā strādāja ar 33,464 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 0,6% mazāk nekā 2009.gadā, bet uzņēmuma zaudējumi samazinājās par 17,7% un bija 5,518 miljoni latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!