Foto: LETA
Pirmdien aptieku tīkla "Mēness Aptieka" pārvaldītāju SIA "Recipe Plus" un AS "Sentor Farm aptiekas" valdes priekšsēdētāja pienākumus sācis pildīt bijušais "Grindeks" vadītājs Jānis Romanovskis, informēja uzņēmumu sabiedrisko attiecību konsultante Zaiga Barvida.

Uzņēmumu pārstāve norādīja, ka tādejādi tiek veidota vienota vadība abu uzņēmumu turpmākās attīstības nodrošināšanai, saglabājot katra uzņēmuma atšķirīgo darbības profilu. Romanovskis, vadot abus uzņēmumus, nodrošinās arī vienotu abu uzņēmumu stratēģisko pārvaldi, lai sekmētu to efektivitātes un konkurētspējas attīstību nākotnē, skaidroja Barvida.

Līdzšinējie valdes priekšsēdētāji turpinās darbu uzņēmumu valdēs kā valdes locekļi. AS "Recipe Plus" valdē darbosies līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Aleksejs Udačins un finanšu direktors Guntis Zālītis. AS "Sentor Farm aptiekas" valdē turpmāk darbosies līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Jonas Jazbutis, farmaceite Svetlana Grenge un farmaceite Alla Čudovska, atklāja Barvida.

Romanovskis no 2003. gada līdz 2007. gadam strādājis AS "Grindeks" par finanšu un administratīvo direktoru. Savukārt no 2007. gada līdz 2011. gadam bija "Grindeks" valdes priekšsēdētājs.

AS "Recipe Plus" un AS "Sentor Farm aptiekas" ietilpst vietējā holdingā AS "Repharm". Aptieku tīkls "Mēness aptieka" apvieno 163 aptiekas Rīgā un reģionos.

"Recipe Plus" ir lielākā zāļu, medicīnas un veselības preču vairumtirgotāja un izplatītāja Latvijā. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir Latvijas aptieku, slimnīcu, un citu ārstniecības un veselības aprūpes iestāžu regulāra apgāde ar zālēm un medicīnas precēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!