Foto: Publicitātes foto
Automašīnu tirgotāja “Domenikss” grupas apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos sasniedzis 14,3 miljonus latu, portālu “Delfi” informēja SIA “Domenikss” preses pārstāve Liliāna Ozoliņa.

Uzņēmuma prognozes liecina, ka 2012.gadu uzņēmumam izdosies noslēgt ar lielāku apgrozījumu nekā pērn, kad "Domenikss" grupas apgrozījums bija gandrīz 30 miljoni latu un peļņa pārsniedza vienu miljonu latu.

2012.gada pirmajā pusgadā "Domenikss" grupas uzņēmumi kopumā pārdevuši 404 automašīnas. Pērn visa gada laikā tika pārdotas 689 automašīnas.

Pieaugums vērojams ne tikai pārdoto automobiļu skaitā, bet arī stratēģiski paplašināts pārstāvēto auto zīmolu klāsts. Aizvadītā gada nogalē uzņēmumu grupai pievienojies "Subaru" zīmols.

"Domenikss" grupā ietilpst SIA "Domenikss", kas ir Vācijas kompānijas "Daimler AG" ģenerālpārstāvis Latvijā un kas nodarbojas ar "Mercedes-Benz" markas vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kravas automobiļu un autobusu tirdzniecību. Tāpat grupā ietilpst autorizētais "Mitsubishi Fuso" ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu "Mitsubishi Fuso Canter" tirdzniecību, oriģinālo rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu.

Grupā ir arī SIA "Domenikss" filiāles Ventspilī un Daugavpilī un SIA "Baltijas Auto Centrs", kas nodarbojas ar mazlietotu automobiļu tirdzniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!