Latviešu tehnoloģiju "start-up" "Infogr.am" nupat ieguvis virkni godalgu, uzvarot trijos starptautisko inovāciju konkursos, portālu "Delfi" informē uzņēmuma dibinātājs Uldis Leiterts.

18. janvārī "Infogr.am" uzvarēja "DeveloperWeek 2013" Sanfrancisko kā inovatīvākais datu vizualizācijas rīks ("Top innovator: Consumer Data Tools"). Dienu vēlāk - 19. janvārī, uzņēmums ieguvis arī galveno balvu "Hy!Berlin", tehnoloģiju konferencē kas notika Vācijas galvaspilsētā 18. un 19. janvārī. Balva ietver 10 000 eiro un ceļojumu uz Silīcija Ieleju.

Tāpat, kompānija nominēta piecās kategorijās prestižajā biznesa konferencē "The Europas", kas notiks otrdien, 22. janvārī Berlīnē. "Infogr.am" nominēts kā "Labākais jaunais uzņēmums", "Labākais izglītības start-up", "Labākais sociālo un mobilo aplikāciju start-up", "Labākais produkts" un "Labākais start-up no Centrāl-Austrum Eiropas" - saņemot vairāk nomināciju kā jebkura cita kompānija.

""Infogr.am" komanda ir cītīgi strādājusi 11 mēnešus un uzvara šajos konkursos ir labs novērtējums paveiktajam. Ceram šogad redzēt aizvien vairāk latviešu tehnoloģiju kompāniju kas gūst atzinību pasaulē," komentē Uldis Leiterts.

"Infogr.am" ir populārākais infografiku izveides un datu vizualizācijas rīks pasaulē. "Infogr.am" lietotāji šobrīd radījuši vairāk par 350 000 infografiku. Starp kompānijas lietotājiem ir virkne starptautisku mediju - "Techcrunch", "The Next Web", finanšu blogs "The Motley Fool" un citi.

Kompāniju 2012. gada februārī dibinājuši Uldis Leiterts un Raimonds Kaže. Kompānija guvusi atzīnību kā "Labākais jaunais uzņēmums 2012" "Arctic15" konferencē Helsinkos un atzīts par vienu no 100 labākajiem jaunajiem uzņēmumiem pasaule "Dublin Web Summit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!