Foto: Publicitātes foto
"Limbažu piena" ražotnes darbība jau kopš jūlija uz nenoteiktu laiku ir apturēta, ziņo vietējais laikraksts "Auseklis".

"Limbažu piena" valdes priekšsēdētāja Olita Blūma skaidro, ka "Limbažu pienam" ir lieli siera uzkrājumi un turpināt to ražot nav izdevīgi. Pagājušajā piektdienā uzņēmumu apmeklēja un ar strādājošajiem tikās AS "Rīgas piena kombināts" un AS "Valmieras piens" valdes priekšsēdētāji Raimonds Misa un Harijs Panke un koncerna "Food Union" personāla daļas direktore Poļina Nenščina.

"No 1. februāra visiem 37 "Limbažu piena" darbiniekiem piedāvāts darbs un nodrošināts transports kādā no apvienotā uzņēmuma "Food Union" ražotnēm - "Rīgas piena kombinātā" vai "Valmieras pienā". Darbiniekiem, kuri piekritīs strādāt citur, darba līgumu un atalgojumu saglabā," laikrakstam pastāstījusi Blūma.

Limbažu novada domes priekšsēdētājs Aigars Legzdiņš teic, ka pašvaldība nevar neko no uzņēmuma īpašniekiem prasīt, nedz arī palīdzēt.

AS "Rīgas piena kombināts" (tagad "Food Union") ir AS "Limbažu piens" sadarbības partneris – ekskluzīvais produkcijas distributors un zīmola "Limbažu piens" īpašnieks. Tagad, kad AS Limbažu piens uz nenoteiktu laiku aptur ražotnes darbību, "Food Union" ir izteicis darba piedāvājumu visiem uzņēmuma visiem darbiniekiem.

"Limbažu piens" darbību sācis 1922.gadā un specializējas siera ražošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!