Foto: Publicitātes foto

Automašīnu "Peugeot" importētājs Baltijā "KW Bruun Baltic" noslēdza dīlera līgumu Latvijā ar SIA "Forum Auto", un jaunās Rīgas pārstāvniecības atvēršana plānota 2013.gada beigās, informēja uzņēmumi.

"KW Bruun Baltic" izpilddirektors Rasmus Tali stāsta, ka jaunā pārstāvniecība palīdzēs palielināt "Peugeot" konkurētspēju Latvijas tirgū. "Līdz šim "Peugeot" bija divas pārstāvniecības Rīgā, taču abas atrodas Daugavas labajā krastā. Savukārt Pārdaugavā tirdzniecības reģions strauji attīstās un kļūst saistošs, arī no konkurētspējas saglabāšanas viedokļa stratēģiski svarīgi ir atvērt pārstāvniecību tieši tur," sacīja Tali.

Jaunā 3000 kvadrātmetru lielā "Peugeot" pārstāvniecība atradīsies K.Ulmaņa gatvē. Jauno autocentru atvērs "Forum Auto" SIA, kas kopš 2008.gada ir arī KIA tirdzniecības pārstāvis Latvijā. Uzņēmums ietilpst Tallinas "Kaubamaja" grupā.

"Forum Auto" SIA izpilddirektors Toni Pīrmā stāsta, "Peugeot" modeļu klāstā ir komercautomobiļi, kā līdz šim "Forum Auto" nav bijis.

"Peugeot" šī gada pirmajos septiņos mēnešos Latvijā ir iegādāti 673 jauni "Peugeot" transportlīdzekļi, no kuriem 481 bija pasažieru automobilis un 192 - kravas automobiļi.
Pašlaik Rīgā ir divas "Peugeot" pārstāvniecības: "Auto Halle" un "Amserv Krasta". Gada nogalē atveramais salons būs piektā pārstāvniecība visā Latvijā. Jauno pārstāvniecību būvē "Merko" meitas uzņēmums Latvijā SIA "Merks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!