Foto: F64

SIA "Domenikss" un SIA "DS2" uzvarējušas iepirkumā par operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu piegādi un par diviem miljoniem eiro Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD) piegādās 23 "Mercedes Benz" automašīnas, portālu "Delfi" informē "Domenikss" pārstāve Evija Ansonska.

"Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska norāda, ka ir gandarīta, ka iepirkumu rīkotāji arvien rūpīgāk analizē un vērtē ne tikai auto iegādes, bet arī ekspluatācijas izmaksas, ar kurām jārēķinās automašīnu lietošanas periodā.

Piegādes līgums ar "Domenikss" un "DS2" paredz 14 operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu, piecu ārstu brigādes operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu, viena operatīvā medicīniskā transportlīdzekļa perinatālās aprūpes nodrošināšanai, divu ārkārtas situāciju tehniskā nodrošinājuma operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu un viena vadības centra operatīvā medicīniskā transportlīdzekļa piegādi. Kopumā NMPD autoparks tiks papildināts ar 23 jaunām Mercedes-Benz automašīnām.

"Domenikss" piegādās operatīvās automašīnas 1 912 902 eiro vērtībā.

Oficiālais "Mercedes-Benz" pārstāvis Latvijā – "Domenikss" guvis uzvaru arī citos valsts iepirkumu konkursos, nodrošinot sabiedrisko pārvadātāju, kravas pārvadātāju, neatliekamās medicīniskās palīdzības un citu autotransporta piegādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!