Foto: LETA
No nākamā gada 1. janvāra apvienosies divu lielu advokātu biroju - "Borenius" un "Cobalt" (agrāk Latvijā darbojās kā "Raidla, Lejiņš & Norcous") - komandas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Baltkrievijā.

Pēc apvienošanās jaunajā apvienībā visā reģionā praktizēs vairāk nekā 180 advokātu un juristu, un tā turpinās darbu, izmantojot "Cobalt" zīmolu. Latvijas biroja 50 advokātu un juristu komandu vadīs Dace Silava-Tomsone un Lauris Liepa, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Dobulāne.

Latvijas "Cobalt" birojā strādās astoņi partneri - Silava-Tomsone, Liepa, Ģirts Lejiņš, Guntars Zīle, Ingrīda Kariņa-Bērziņa, Toms Šulmanis, Indriķis Liepa un Gatis Flinters.

Abu biroju pārstāvji kā galveno apvienošanās ieguvumu redz iespēju klientiem nodrošināt vēl lielāku pievienoto vērtību lietu risināšanā. Tas saistīts gan ar vadošo advokātu plašo pieredzi, gan iespēju biroja juridiskajam personālam daudz dziļāk specializēties konkrētās tiesību nozarēs.

Igaunijas "Cobalt" birojā strādās 60 advokātu un juristu komanda, tai skaitā 13 partneri. Lietuvas birojā darbosies 65 juristu un advokātu komanda sešu partneru vadībā. Baltkrievijas birojā praktizē pieci advokāti un juristi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!