Foto: Publicitātes foto
Latvijas velosipēdu ražotājs "Ērenpreiss" šovasar plāno atvērt vairākas "pop-up" tirdzniecības vietas, stāsta SIA "Ērenpreiss Original" vadītājs Toms Ērenpreiss.

Viņš gan nevar vēl atklāt, cik lielas investīcijas plānots ieguldīt šī projekta īstenošanā, bet min, ka divas šādas vietas noteikti šovasar būs Vecrīgā un Jūrmalā.

Jau vēstīts, ka augsto komunālo izmaksu dēļ "Ērenpreisa" velosalons pagājušā gada decembra vidū pārcēlies uz jaunām telpām. Velosalons iepriekš atradās Rīgā, Tērbatas ielā 65, bet tagad tas atrodas pāri ielai, Tērbatas ielā 64.

Kā atzina Ērenpreiss, jaunās velosalona telpas būs praktiskākas gan ziemas, gan vasaras sezonā. Tāpēc "Ērenpreiss" Tērbatas ielā 65 atgriezties neplāno.

"Ērenpreiss Original" pamatdarbība ir velosipēdu ražošana, uzņēmums izveidojis plašu pārdošanas tīklu Latvijā un 15 eksporta valstīs. Ražotnē Čaka ielā 90, Rīgā, tiek piedāvāta arī senlaiku velosipēdu restaurācija, veloserviss, kā arī darbojas veikals. Pērn darbu sāka "Ērenpreisa" velosalons, kas no pagājušā gada decembra vidus atrodas Rīgā, Tērbatas ielā 64.

SIA "Ērenpreiss Original" dibināta 2010. gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Ērenpreiss Original" īpašnieki ir Ērenpreiss - 24%, Viesturs Masteiko - 24% un Mārtiņš Kvēps - 12% un komandītsabiedrība "ZGI-3" - 40%.

Uzņēmums 2014. gadā apgrozīja 169 629 eiro un cieta zaudējumus 40 032 eiro apmērā. Pagājušā gada darbības rādītājus uzņēmums vēl apkopo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!