Foto: Shutterstock
Restorānu "Vairāk saules" īpašnieks "Vēl vairāk saules" ir sācis reorganizāciju, kas paredz nodalīt uzņēmuma dažādos biznesa virzienus vairākos atsevišķos uzņēmumos, apstiprināja kompānijas līdzīpašnieks Mārtiņš Kalniņš.

"Reorganizācija ir jauns attīstības posms, tas nav nekas savāds. Tā ir uzņēmuma sakārtošana, jo kompānijai ir vairāki biznesa virzieni un, lai tie visi nebūtu vienā katlā, tie tiks nodalīti. (..) Mums ir ļoti spēcīga banketu struktūra, pasākumu apkalpošanu, pastu ražotne, restorāni, tas viss ir strukturāli jāsakārto," sacīja Kalniņš, piebilstot, ka reorganizāciju plānots pabeigt šogad.

Tāpat viņš pastāstīja, ka "Vēl vairāk saules" kopējais darbinieku skaits līdz ar reorganizāciju nemainīsies.

Oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" rakstīts, ka lēmums par "Vēl vairāk saules" reorganizāciju ir pieņemts 2016.gada 2.martā un tā ietvaros no kompānijas plānots nodalīt divus uzņēmumus, nodot tiem daļu no sadalāmās uzņēmuma mantas.

Kreditori savus prasījumus pret "Vēl vairāk saules" var pieteikt viena mēneša laikā no paziņojuma par reorganizāciju publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī".

Ziņots, ka "Vēl vairāk saules" aktīvu pārvaldīšanai uzņēmuma līdzīpašnieks Kalniņš ir izveidojis jaunu kompānija - "VVS Holding", lai pārvaldītu "Vēl vairāk saules" aktīvus.

2014.gadā "Vēl vairāk saules" strādāja ar 3,32 miljonu eiro apgrozījumu un guva 187,7 tūkstošu eiro peļņu.

"Vēl vairāk saules" ir dibināts 2002.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 45,6 tūkstoši eiro. Uzņēmums pieder akciju sabiedrībai "VVS Holding", liecina datubāzes "Lursoft" informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!