Foto: DELFI

Kompānija "Tele2 Shared Service Center", kas nodarbojas ar telekomunikāciju pakalpojumu uzskaiti mobilo sakaru operatora "Tele2" grupas uzņēmumiem, pagājušajā gadā strādāja ar 16,783 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 35,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 23,1% un sasniedza 612,1 tūkstoti eiro, liecina datubāzē "Lursoft" publicētā informācija.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka "Tele2 Shared Service Center" pērn turpināja attīstību jau sāktajā virzienā un sniedza pakalpojumus "Tele2" grupai, palielinot apkalpoto sistēmu skaitu, kas pārņemtas no citām "Tele2" grupas kompānijām. "Tele2 Shared Service Center" pērn paplašināja "Tele2" grupai sniegto pakalpojumu skaitu, 2015.gadā izveidojot Rīgā Finanšu centru, lai nākotnē varētu sniegt arī finanšu pakalpojumus "Tele2" grupai.

Šogad uzņēmums plāno turpināt 2015.gadā sākto un meklēt iespējas darboties ne tikai "Tele2" grupas ietvaros, bet arī ārpus tās. Tāpat kompānija plāno turpināt sāktos projektus un attīstīt jaunus, uzsvaru liekot uz Finanšu centra attīstību, pārņemot arvien vairāk finanšu pakalpojumus no "Tele2" grupas.

2014. gadā "Tele2 Shared Service Center" strādāja ar 12,388 miljonu eiro apgrozījumu un 497,2 tūkstošu eiro peļņu.

Kompānija "Tele2 Shared Service Center" reģistrēta 2004.gadā. Tās pamatkapitāls ir 344,3 tūkstoši eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrēta kompānija "Tele2 Holdings", kas savukārt pieder Zviedrijas "Tele2 Sverige".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!