Foto: LETA
Lai nošķirtu dažādus biznesa virzienus - restorānu un muzeja darību - Latvijas šokolādes trifeļu ražotāja "Pure Chocolate" līdzīpašnieki ir dibinājuši jaunu uzņēmumu "Choco-M", kas būs atbildīgs par Pūres "Šokolādes muzeja" darbību, pavēstīja "Choco-M" valdes loceklis un līdzīpašnieks Pēteris Žimants.

Viņš skaidroja, ka jaunizveidotais uzņēmums dibināts, lai nodalītu divus biznesa virzienus - restorāna "Terase" darbību no Pūres "Šokolādes muzeja" darbības. Iepriekš abi biznesa virzieni bija apvienoti vienā uzņēmumā "Šokolādes muzejs", kas turpmāk būs atbildīgs tikai par restorāna "Terase" darbību. Savukārt Pūres "Šokolādes muzeja" darbība uzticēta "Choco-M".

"Choco-M" ir reģistrēts šā gada 1.aprīlī un tā apmaksātiais pamatkapitāls ir 1,4 tūkstoši eiro. Kompānija uz pusēm pieder Aivaram un Pēterim Žimantiem, kuri ir arī kompānijas "Pure Chocolate" līdzīpašnieki.

"Pure Chocolate" ir dibināts 2007.gadā, un tas pieder kompānijai "BaltCap Latvia Venture Capital Fund" (14,29%), kā arī vairākām privātpersonām, tostar Žimantiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!