Foto: LETA
Latvijas izložu un loteriju rīkotājs "Latvijas Loto" pagājušajā gadā strādāja ar 24,686 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,8% vairāk nekā 2014. gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 14,5% un bija 4,027 miljoni eiro, liecina datubāzē "Lursoft" publiskotais uzņēmuma gada pārskats.

Tostarp "Latvijas Loto" ieņēmumi no skaitļu loterijām pagājušajā gadā pieauga par 11,1% un sasniedza 21,023 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi no momentloterijām pieauga par 23,1%, sasniedzot 3,663 miljonus eiro.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā sacīts, ka pērn "Latvijas Loto" sasniedza un pārsniedza izvirzītos nefinanšu un finanšu mērķus.

Tāpat "Latvijas Loto" vadība informē, ka kompānija pērn pārgājusi uz jaunu momentloterijas biļešu pārdošanas un laimestu izmaksas tehnoloģiju, modernizējot visu momentloteriju produktu portfeli, kas nodrošina augstākās drošības un kvalitātes prasības, kā arī būtiski paaugstina klientu apkalpošanas ātrumu.

Kompānijas vadība arī atzīmē, ka 2015.gadā "Latvijas Loto" sasniedza 44,5% pārdošanas apmēra īpatsvaru interneta veikalā, kas ir viens no augstākajiem industrijas rādītājiem Eiropā.

2014.gadā "Latvijas Loto" strādāja ar 21,888 miljonu eiro apgrozījumu un guva 3,516 miljonu eiro peļņu.

"Latvijas Loto" pilnībā pieder valstij, un tam vienīgajam ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!