Foto: Publicitātes attēli
Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS “Virši-A”, investējot vairāk nekā miljonu eiro, atklājis līdz šim modernāko degvielas uzpildes staciju (DUS) “Mārupe” Mārupes novadā, portāls “Delfi” uzzināja uzņēmumā.

Līdz ar jaunās stacijas atklāšanu, uzņēmums ieviesis inovāciju degvielas uzpildē, paredzot degvielas uzpildes sistēmas integrāciju.

Šobrīd šī ir jau 55. degvielas uzpildes stacija "Virši-A" tīklā un 10. stacija Rīgas rajonā. Šis stratēģiskais projekts ir tapis, īstenojot partnerattiecības ar SIA "Gulf Petrol RE".

DUS "Mārupe" ir pirmā stacija Latvijā, kur izstrādāta vienota degvielas uzpildes sistēma. Tas nozīmē, ka jebkurā degvielas uzpildes saliņā vienuviet ir pieejams 95. un 98. markas benzīns, dīzeļdegviela, auto gāze, kā arī "AdBlue" degvielas sūknis un logu mazgāšanas šķidruma sūknis.

Līdz šim šāda sistēma Latvijas degvielas uzpildes stacijās nav ieviesta, kur vienuviet visa nepieciešamā degviela un autogāze kā vieglajām, tā kravas automašīnām ir pieejama vienā degvielas uzpildes iekārtas sistēmā, norāda uzņēmumā.

AS "Virši-A" ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Latvijas degvielas tirdzniecības nozarē. Šobrīd "Virši-A" tīklā ir 55 DUS, no kurām 51 ir pilna servisa, un tajā strādā vairāk nekā 400 darbinieki visos Latvijas reģionos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!