Foto: Publicitātes foto
"Latvian Art Directors Club" (LADC) organizētā reklāmas skola izsludina pieteikšanos deviņus mēnešus ilgai praktiskajai izglītības programmai, portālu "Delfi" informē skolas organizatori.

Mācības sāksies šā gada septembrī. Skolā uzņems 20 labākos un īpašu atlasi izturējušos pretendentus, kuriem būs unikāla iespēja apgūt reklāmas un dizaina zinības pie izcilākajiem nozares speciālistiem viņu aģentūrās un studijās uz vietas.

Mācību laikā studenti apgūs visas reklāmas un dizaina svarīgākās komponentes, savukārt, skolu beidzot, iegūs darbu kādā no aģentūrām.

Šogad jauno censoņu skološanai ir apvienojušies vairāk nekā 80 Latvijas radošās nozares lielākie vārdi. Viņu mērķis – ievest tirgū nākamo radošo paaudzi. "Šādā veidā studentiem tiek dota nenovērtējama pieredze un garantēts labi atalgots darbs nākotnē, savukārt viņu pasniedzējiem – nākamajiem darba devējiem – zinoši un kompetenti darbinieki, kas ar savām zināšanām un pieredzi cels Latvijas radošuma latiņu arvien augstāk," stāsta organizatori.

Interesenti ir aicināti izpildīt LADC piedāvātos darba uzdevumus jeb "brīfus" līdz 26. jūnijam LADC mājas lapā. 20 labāko darbu autori tiks uzņemti izglītības programmā jaunajā 2017./2018. mācību gadā.

LADC ir biedrība, kas jau 12 gadus rūpējas par radošo nozaru meistarības un profesionālo standartu izaugsmi, izglīto, iedvesmo un iedrošina esošo un nākamo radošo talantu paaudzi. LADC organizē regulāras pasaules radošāko prātu lekcijas Latvijā, kā arī reizi gadā rīko lielāko notikumu Latvijas reklāmā un dizainā – radošās izcilības festivālu "Adwards", kā arī ekskluzīvu praktiskās izglītības programmu "LADC skola", un uzstājas ar vieslekcijām Latvijas augstskolās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!