Foto: Pixabay
Dārzeņu audzētājs, siltumnīcu kompleksa "Mežvidi" īpašnieks "Latgales dārzeņu loģistika" šogad plāno apgrozījuma pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, pastāstīja kompānijas valdes loceklis Edgars Romanovskis.

"Šogad apgrozījumam vajadzētu kāpt salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu," sacīja Romanovskis, piebilstot, ka šādas prognozes saistītas ar kompānijas mērķiem celt ražošanas efektivitāti šogad.

Romanovskis teica, ka vēl vairāk apgrozījumu plānots kāpināt nākamgad. Tā kā šogad tiks uzstādīta papildus apgaismojuma sistēma siltumnīcu kompleksā "Mežvidi", lai nodrošinātu pietiekami daudz gaismas tomātu audzēšanai ziemas vidū, nākamajā ražas sezonā uzņēmumam būs iespēja palielināt ražību, kā arī vēl vairāk nostiprināt kvalitāti un uzlabot ekonomiskos rādītājus.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Latgales dārzeņu loģistika" 2016. gadā strādāja ar 614 306 eiro apgrozījumu, kas ir par 10,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga par 85,5% un bija 551 425 eiro.

Uzņēmums "Latgales dārzeņu loģistika" ir dibināts 2007. gadā un kompānijas pamatkapitāls ir divi miljoni eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Edgars Romanovskis (0,32%) un kompānija "Aiva G" (0,04%) un "Je Enerģija" (99,64%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!