Foto: Shutterstock

Jauniešu biznesa projektu konkursa "Radām novadam" komanda "Sand Therapy" Mārupes novadā piedāvās veldzēties smilšu terapijā, iegrimstot nomierinošas mūzikas un skaņu pavadījumā.

Komandas pārstāve Alīna Zaļeska stāsta, ka atpūtai un reģenerācijai veltītājā salonā piedāvāto pakalpojumu klāsts būs plašs, taču pati galvenā būs smilšu terapijā, kurā klients tiek nokaisīts ar siltām smilšu strūklām. Šādas aktivitātes palīdz klientam atgūt fizisko un psiholoģisko personas stāvokli, norāda Zaļeska.

"Sand Therapy" pārstāve vērtē, ka Latvijā līdzīgu pakalpojumu sniedzēji nav rodami. Taču Zaļeska domā, ka interesenti atradīsies. "Klientiem nav vecuma ierobežojums. Galvenokārt tie būs strādājošie cilvēki, kas daudz laika pavada darbā un maz atpūšas," skaidro Zaļeska.

Šobrīd komanda meklē rūpnīcu, kas spētu piedāvāt pirmo projekta prototipu. Līdz tam "Sand Therapy" izstrādā logotipu, kā arī ir iegādājusies domēna vārdu savam salonam.

Mārupes novadā ideju komanda iecerējusi realizēt, jo tas piedzīvo strauju attīstību un ir visai tuvu galvaspilsētai un Jūrmalai. Zaļeska spriež, ka idejas aktualitāte un problēmu risināšanas potenciāls ļaus pašvaldību nosvērt par labu projekta atbalstam.

"Sand Therapy" komandu nosacīti veido divi rīdzinieki – Alīna Zaļeska un viņas vīrs Andrejs, kurš nācis klajā ar projekta ideju. Taču konkursa īpatnību dēļ, komandā ir tikai Alīna, jo Andrejs dalībai ir par vecu. Alīna ikdienā strādā par apdrošināšanas aģentu, bet šobrīd ir bērnu kopšanas atvaļinājumā. Andrejs strādā par eksporta menedžeri.

Konkursa "Radām novadam" mērķis ir dot iespēju apliecināt sevi talantīgiem un uzņēmīgiem Latvijas jauniešiem, izstrādājot un īstenojot dažādus biznesa projektus Latvijas novados.

Konkursu organizē biedrība "Radām novadam" sadarbībā ar portālu "Delfi". Konkurss īstenots "Erasmus+: Jaunatne darbībā" un Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!