Foto: Publicitātes foto

AS "Reverta" informē, ka no nākamā gada 1.janvāra valdes priekšsēdētājas amatu uzņēmumā uzsāks pildīt Solvita Deglava, kas kopš 2010. gada bija uzņēmuma valdes locekle un vecākā viceprezidente.

Šādu lēmumu "Revertas" padome pieņēmusi, novērtējot Deglavas augsto profesionālismu uzņēmumu vadībā, darījumu slēgšanā un restrukturizācijā, finanšu, grāmatvedības un citās būtiskās jomās, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāve Marita Ozoliņa.

Līdzšinējais "Reverta" valdes priekšsēdētājs Kristofers Gviljams, darba attiecības ar uzņēmumu pārtrauks 2013.gada 31.decembrī.

Darbu "Reverta" valdes sastāvā turpinās Ruta Amtmane, valdes locekle un vecākā viceprezidente.

"Revertas" restrukturizācijas plāns nosaka, ka līdz 2017.gada beigām mums ir jāspēj valstij atmaksāt iespējami vairāk naudas līdzekļu no savulaik veiktā valsts ieguldījuma.

Deglava kopš bijušās "Parex bankas" nonākšanas valsts kontrolē, strādājusi vairākos vadošos amatos un piedalījusies bankas restrukturizācijas procesā, ieņemot valdes locekles amatu.

Pirms tam viņa daudzus gadus strādājusi starptautiskajā auditoru kompānijā SIA "PricewaterhouseCoopers", kā arī bijusi "Latvijas Kuģniecības" viceprezidente un valdes locekle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!