Foto: AP/Scanpix

Kompānijas "Google" vadītāja Sundara Pičaja uzmanību piesaistījis septiņgadīgas meitenes pieteikums darbam uzņēmumā. Lai gan Pičajs meitenei darbavietu šobrīd dot nevar, viņš centīgajai jaunkundzei nosūtījis iedrošinošu vēstuli, vēsta "Business Insider".

Hlojai Bridžvoterai no Herefordas Anglijā ir vairāk gribasspēka nekā lielākajai daļai septiņgadnieku. Viņa ikdienā ir aizrāvusies ar "Kindle Fire" e-grāmatu lasītāju un robotiem, kā arī izrādījusi interesi strādāt "Google" birojā, kur darbiniekiem pieejamas dažādas ērtības, piemēram, sēžammaisi, gokarti un slidkalniņi.

Ar meitenes rakstīto pieteikuma vēstuli viņas tēvs Endijs iepazīstināja portālu "Business Insider".

Hloja bijusi pārsteigta, kad saņēmusi atbildes vēstuli no "Google" vadītāja Sundara Pičaja, kurš meiteni iedrošināja sekot saviem sapņiem. "Es labprāt gaidīšu tavu darba pieteikumu, kad būsi pabeigusi skolu," tā savā vēstulē raksta uzņēmuma priekšsēdētājs.

Ierakstā portālā "LinkedIn" Endijs minēja, ka šāds pašapziņas pacēlums meitai bijis ļoti nepieciešams, jo pirms pāris gadiem viņu esot notriekusi automašīna.

Hlojas interese par portālu "Google" ir uzvirmojusi nesen. Viņa pajautājusi tēvam, kur būtu viņa ideālā darbavieta. Endijs, kurš šobrīd strādā dzesēšanas sistēmu detaļu ražošanas uzņēmumā, esot pastāstījis savai meitai, ka vēlētos strādāt "Google". Tēvs skaidrojis, ka uzņēmuma darbs ir inovatīvs un darbinieku priekšrocības ir pasaulē atzītas. Kad Hloja paziņojusi, ka arī vēlētos tur strādāt, tēvs iedrošinājis viņu pieteikties.

Uzmanība, ko septiņus gadus vecā meitene ir saņēmusi no "Google" priekšsēdētāja atbildes, viņas apņēmību strādāt uzņēmumā ir dubultojusi. Hlojas taktika ir Silīcija ielejā nokļūt, izmantojot viņas radīto rezonansi medijos un televīzijā.

Ģimene gan atzīst, ka svarīgāk Hlojai ir koncentrēties uz mācībām un attīstīt savas prasmes. Tēvs Endijs esot sapratis, ka tagad pats vēlas uzlabot savas tehnoloģiskās iemaņas, lai tiktu līdzi savai meitai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!