Foto: Publicitātes attēls
Beidzot kāds nekustamo īpašumu pārdošanas un apsaimniekošanas uzņēmums nācis klajā ar oriģinālu un klientiem pretimnākošu risinājumu, kas šā brīža atsilušajā tirgū ir kā svaiga pavasara brāzma.

Esot jaunas mājvietas meklējumos un atrodot sev tīkamu variantu, nereti nākas saskarties ar kādiem šķēršļiem, kas liedz iespēju spert pēdējo soli, lai nonāktu pāri slieksnim. Piemēram, par īpašumu jāmaksā visa cena uzreiz, bet tādu naudu cilvēks uzreiz nav plānojis izdot vai arī tā viņam šobrīd nav pieejama, bet ņemt bankā kredītu – sanāk rezultātā pārmaksāt. Pircējs jau sāk šaubīties un varbūt plānu par jauno mājvietu atliek uz vēlāku laiku.

Lūk, tad šīm potenciālo pircēju bažām viens no nekustamo īpašumu uzņēmumiem Latvijā ir radis unikālu risinājumu! Privātmāju ciemats "Club Village Old Captain", piedāvā iespēju par māju samaksāt pa daļām trīs gadu periodā, izvēloties sev izdevīgu atmaksas grafiku un nepārmaksājot ne centa.

Un šāds risinājums jau guvis atsaucību no klientu puses – "Club Village Old Captain" unikālajā programmā jau piedalās četri māju pircēji, atklāj uzņēmuma pārstāvji.

Savukārt tiem, kuri vēlas lēmumu par konkrētās mājas iegādi izsvērt ilgākā laika periodā, ciematā ir pieejama mājas ilgtermiņa īre par 1500 eiro mēnesī, kas šajā cenā ietver arī visus VIP pakalpojumus.

Ja īrnieks ar laiku nolemj māju iegādāties, tad iemaksātā īres maksa tiek iekļauta mājas pirkuma summā un viņš var arī pāriet uz pirkuma formātu, jau minētās unikālās programmas ietvaros. "Club Village Old Captain" pieredzē ir daži klienti, kuri no sākuma māju izvēlējušies tikai īrēt, bet vēlāk jau nolēmuši māju paturēt savā īpašumā.

Ja "Club Village Old Captain" mājas īpašnieks nedzīvo savā īpašumā visu laiku, bet, piemēram, ierodas tikai vasarās, lai baudītu 10 minūšu braucienu attālumā esošās kūrortpilsētas Jūrmalas saulaino pludmali, tad ar apsaimniekotāja palīdzību var šo māju pārējā gada periodā nodot īrēšanai. Tādējādi īpašnieks var saņemt pat sešus procentus no mājas cenas gadā.

Kā jau "Club Village Old Captain" pieklājas, tas izvēlas dzīvot miera ostā. Tieši tāds ir "Club Village Old Captain", kas atrodas klusā vietā Mārupē. Tajā iemītnieki var baudīt ne tikai mieru un klusumu, bet arī drošību, jo ciemats ir iežogots un tajā visu diennakti strādā apsardze.

Dzīvot "Club Village Old Captain" mājā no ikdienas rutīnas skatu punkta ir tikpat ērti kā greznā dzīvoklī. Īpašniekam nav savas brīvdienas jāatvēlē mauriņa pļaušanai vai sniega šķūrēšanai – par to visu, sākot ar atkritumu izvešanu un beidzot ar dārzkopību, parūpējas apsaimniekotājs.

"Club Village Old Captain" mājas ir ar pilnu apdari, mēbelēm, kondicionēšanas sistēmu, sadzīves tehniku un pat traukiem. Tādējādi mājas jaunajam iemītniekam ir jau viss dzīvošanai nepieciešamais.

Vairāk informācijas par "Club Village Old Captain" mājām, to cenām un sniegtajiem pakalpojumiem var uzzināt interneta mājaslapā - clubvillage.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!