Foto: @SonnyDickson

Izplatoties baumām par jauna "Apple" viedtālruņa "iPhone 6" nonākšanu veikalos, pie kompānijas centrālā veikala Ņujorkā jau veidojas rindas, vēsta ASV telekompānija CNBC.

Medijs vēsta, ka gaidītāji "aprīkojušies" ar krēsliem un guļammaisiem.

"Mēs vēlējāmies pārspēt rekordu, kas iepriekš bija 18 dienas," sacīja Braiens Seballo, kas pie veikala ieradies jau svētdien, 31.augustā.

Seballo un viņa rindas biedrs Džozefs Kruss bijuši pirmie, tomēr tagad vairs nav vienīgie, kas cer pirmie turēt rokās jauno "aifonu".

Tiesa gan, viņus šādi rīkoties mudina nevis kaislīga fanošana par "ābolīšproduktiem", bet gan pavisam pragmatiski pasvērumi.

Seballo un Kruss pārstāv elektronikas preču veikalu "BuyBackWorld". Līdz šim, kļūstot par burtiskā nozīmē pirmrindnieku citu "Apple" produktu prezentācijās, nopelnījis 7000 ASV dolāru.

Savukārt Roberts Semjuels, kurš dibinājis profesionālu rindās gaidīšanas uzņēmumu, jau saņēmis septiņus jaunā "iPhone 6" pasūtījumus.

Iespējams, vissavādākais fakts ir tas, ka pagaidām jaunā viedtālruņa nonākšana veikalu plauktos nemaz nav apstiprināta. Zināms tikai tas, ka 9.septembrī "Apple" prezentēs jaunu produktu, bet, vai tas būs telefons, ja tā, kad tas nonāks pārdošanā, nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!