Radošās izcilības festivāla "Adwards2015" ietvaros, līdzās ikgadējiem apbalvojumiem šogad tiek piedāvāti vairāku Latvijas uzņēmumu izstrādāti darba uzdevumi.

Izpildīt darba uzdevumus aicināts ikviens, turklāt darbi tiek pieņemti bez maksas. Iesūtot savu risinājumu var pretendēt uz vērtīgām balvām no "Delfi", "Antalis", "Vides reklāmas asociācijas", "Audi" un citiem.

Darba uzdevumi no portāla "Delfi" - piedāvā savu produkta palaišanas (launch) kampaņas variantu jaunam e-komercijas portālam, kurā ikviens tā lietotājs varēs pierakstīties uz dažādiem, ikdienā nepieciešamiem pakalpojumiem - ārsta, stomatologa vizītes, friziera, manikīra un kosmetologa pakalpojumi, kā arī rindā, lai nomazgātu auto - sev ērtā laikā un pēc ērtākās vēlamās atrašanās vietas.

Balvā – 500 eiro.
Vairāk informācijas: http://www.adwards.lv/assets/upload/userfiles/files/DELFI
%20uzdevums.pdf

Darba uzdevums no "Vides reklāmas asociācijas" - izstrādā vides reklāmas grafikas dizaina ideju un tehnisko risinājumu sociālas kampaņas ietvaros ar mērķi godināt Latvijas valsts simtgadi, un balvā saņem 300 eiro.

Vairāk informācijas:
http://www.adwards.lv/assets/upload/userfiles/files/VRA%20adward%20DARBA%20UZDEVUMS%202014-1.pdf

Darba uzdevums no "Audi" - kā uzrunāt, kādā vidē, veidā un ar kādiem vārdiem – Audi mērķauditoriju (30 - 45 g.). Izdomā un piedāvā praktisku, skaidru un fokusētu piedāvājumu - kā uzrunāt mūsu norādīto mērķauditoriju tā, lai Audi zīmols tiktu ievērots, pamanīts un sadzirdēts kā progresīvs un stilīgs, un rezultātos ar papildus interesi par zīmolu "Audi.lv" mājas lapā vai pie oficiālajiem pārstāvjiem. Balvā - nedēļas nogale ar
jaunu "Audi" automobili + pilna bāka. 

Vairāk informācijas: 

http://www.adwards.lv/assets/upload/userfiles/files/Uzdevums %20dalibniekiem-1.pdf

"Antalis" piedāvā divus darba uzdevumus: pirmais – izstrādā "Antalis" korporatīvās dāvanas iepakojuma ideju un tehnisko risinājumu, ražošanā izmantojot Iggesund grafiskos kartonus - Invercote un Incada Silk un saņem 2 dienu braucienu uz Iggesund rūpnīcu Zviedrijā, kā arī
sadarbībā ar autoru ideja tiks realizēta kā "Antalis" korporatīvā dāvana Līgo vai Ziemassvētkos.

Otrais - radi ideju un dizainu "Antalis" korporatīvajai dāvanai, kura uzrunā PAPĪRA valodā un kuru ražošanā tiktu
izmantoti Arjowiggins Creative papers kolekciju - Conqueror, Rives, Pop'Set, Keaykolour, Curious un Olin dizaina papīri. Balvā - brauciens uz Arjowiggins PopUp izstādes atklāšanu Berlīnē 17. jūnijā.

Vairāk informācijas: 

 http://www.adwards.lv/assets/upload/userfiles/files/
Antalis_Iggesund_DU_Adwards_110315.pdf un http://www.adwards.lv/
assets/upload/userfiles/files/Antalis_AWCP_DU_Adwards_110315.pdf

Speciālajā kategorijā "Darba uzdevumi" darbs iesniedzams tieši tāpat kā ikvienā citā festivāla kategorijā. Reģistrējies, dodies uz sadaļu "Iesniegt darbu", izpēti iesniegšanas tehniskās prasības, aizpildi online anketu un augšupielādē failus "Adwards" serverī.

Jau ziņots, ka darbu iesniegšana radošās izcilības festivālam "Adwards2015", kam šogad aprit 10 gadi, jau sākusies un tā turpināsies līdz 30.martam, savukārt pats festivāls ilgs līdz 17.aprīlim, kad noslēgumā visi – dalībnieki un interesenti – tiks gaidīti "Adwards2015" desmitgades apbalvošanas ceremonijā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!