Foto: TELE2

Telekomunikāciju uzņēmums "Tele2" ievieš jaunu televīzijas un video pakalpojumu – "Tele2 Atvērtā televīzija", otrdien žurnālistiem atklāja valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Ziņots, ka Latvijas Mobilais Telefons (LMT) 23. martā prezentēja savu kompānijas viedtelevīziju, kas iedzīvotājiem, kā sola uzņēmums, nodrošināšot modernākās mājas televīzijas iespējas. "Tele2" konkurenta mājas televīzija ir pieejama tikai LMT pieslēguma Internets mājai lietotājiem 4G tīklā.

"Cilvēki aizvien vairāk izvēlas televīzijas un video saturu skatīties mobilajā telefonā un vēlas to darīt ērti. "Tele2 Atvērtā televīzija" ir nākotnes tehnoloģija, kurā esam apvienojuši trīs lietas. Pirmkārt, tas ir bagāts televīzijas un video satura piedāvājums. Otrkārt, tā ir iespēja skatīties saturu sev ērtā veidā, jo ar īpašu straumēšanas ierīci saturu var viegli pārnest no mobilā telefona uz jebkuru televizoru vai citu lielo ekrānu. Treškārt, tas ir izcils klientu serviss, ko nodrošina "Tele2". Pie tam ne velti sevi saucam par atvērto televīziju - "Tele2 Atvērtā televīzija" pieejama visu operatoru klientiem Latvijā," uzsver "Tele2" komercdirektors Raivo Rosts.

"Tele2 Atvērtā televīzija" piedāvā trīs aplikācijas dažādās pakalpojumu pakās: aplikāciju "Megogo" ar TV kanālu un filmu izvēli, Latvijas Televīzijas video satura aplikāciju "RePlay" un "Tele2" pašu veidoto video satura aplikāciju "Play 2", kas tapusi sadarbībā ar "ACME Film".

Ar straumētāja ierīci jebkuras aplikāciju saturu var pārnest no telefona uz televizoru vai jebkuru citu lielo ekrānu. Ierīces noma ir 3,50 eiro mēnesī.

Atbildot uz portāla "Delfi" jautājumu, kā "Tele2" pakalpojums atšķirsies no LMT piedāvātā, Rosts norādīja: "Mūsu televīzija ir atvērta – tā nav piesaistīta ne konkrētam operatoram, ne mājai ne ierīcei. Mūsu televīzijas priekšrocības ir pārnešana - "Tele2 Atvērtā televīzija" piedāvā ērti pārnest saturu no mobilā telefona uz jebkuru televizoru vai citu lielo ekrānu."

Pieteikties "Tele2 Atvērtās televīzijas" pakalpojumam var "Tele2" mājas lapā un klātienē "Tele2" Centros visā Latvijā. Tikmēr pieteikties iespējai testēt LMT mājas televīziju var ikviens LMT pieslēguma "Internets mājai" lietotājs LMT mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!