Foto: DELFI
Tikai pāris nedēļas pēc pasaules prezentācijas, fotogrāfiem Latvijā tika parādīts jaunais Fujifilm X-T2 bezspoguļa fotoaparāts. Jaunā kamera turpina Fujifilm aizsāktās X-sērijas fotokameru tradīcijas, bet jau ar būtiski uzlabotiem parametriem.

X-T2 atšķirībā no priekšgājēja X-T1, 16 megapikseļu matricas vietā ir 24 megapikseļu X-trans sensors, kuru kontrolē jaunākas paaudzes attēla procesors. Kamera ir kļuvusi jaudīgāka un spēj ātrāk noteikt fokusu un ilgāk uzņemt attēlus nepārtrauktā režīmā. Izmantojot papildus bateriju turētāju, kameru iespējams lietot palielinātas jaudas "boost" režīmā, kad tā spēj uzņemt līdz pat 11 kadriem sekundē.

Fujifilm inženieri īpaši piestrādājuši pie fokusa sekošanas sistēmas, kas tagad piedāvā piecus dažādus režīmus objekta sekošanai. Ar šiem jauninājumiem, iespējams, jaunā Fujifilm kamera patiks sporta fotogrāfiem.

Prezentācijā bija iespēja jaunās kameras izmēģināt, taču tās joprojām ir pirmspārdošanas modeļu versijas. Tirdzniecībā laistajiem modeļiem būs uzlabota programmatūra.

Galerijā redzamie foto paraugi uzņemti ar X-T2 ar 90mm F2 objektīvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!