Foto: Publicitātes foto
Inovatīvo biznesa ideju konkursa „Ideju kauss 2012” ietvaros sociālajā tīklā Twitter norisinās jautājumu un atbilžu cikls  „Piepildām Ideju kausu!”, kura laikā ikviens interesents, atbildot uz īpaši sagatavotiem jautājumiem, var laimēt iespēju tikties ar kādu no Latvijas vadošajiem ekspertiem sešās dažādās nozarēs.

No 8. oktobra līdz 14. oktobrim ikviens sociālajā tīklā Twitter varēs atbildēt uz SIA Lattelecom valdes priekšsēdētāja Jura Gulbja jautājumu  „Kuras pasaulē inovatīvas idejas IT & T (informāciju tehnoloģiju & telekomunikāciju) nozarē vajadzētu ieviest Latvijā?" un iegūt iespēju tikties un iesaistīties diskusijā par šo un citiem jautājumiem, pusdienojot ar Juri Gulbi.

Konkursa mērķis ir piesaistīt uzmanību dažādās nozarēs aktuālām tēmām, tādējādi rosinot Ideju kausa dalībniekus un citus interesentus citādāk paskatīties uz notiekošo attiecīgajā nozarē. Jautājums tiks uzdots no konta @idejukauss. Sniedzot atbildi uz jautājumu jāietver haštags #idejukauss un @JurisGulbis Twitter konts.

Jau notikušas tikšanās ar reklāmas aģentūras McCANN Worldgroup Riga vadītāju Gati Mūrnieku, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras vadītāju Andri Ozolu, Ekonomikas ministru Danielu Pavļutu un Rīgas Tehniskās universitātes rektoru Leonīdu Ribicki.

Līdz šim atsaucība konkursā ir ļoti liela, jautājumu uzdevēji ir priecīgi par iespēju dzirdēt dažādus Twitter lietotāju viedokļus, savukārt konkursu uzvarētāji atzīst, ka lielākie ieguvumi no šādām tikšanās reizēm ir jauna informācija un iespēja iepazīt sabiedrībā zināmus cilvēkus personīgi.

Vairāk informācijas par konkursu „Piepildām Ideju kausu!" un projektu „Ideju kauss 2012" mājas lapā www.idejukauss.lv.

Inovatīvo biznesa ideju plānu konkursu „Ideju kauss" jau sesto gadu rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Šī gada partneri - Rīgas Tehniskā universitāte un SEB banka. Konkurss tiek īstenots Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!