Foto: LETA
AS "Rietumu banka" valdes loceklis Dmitrijs Piškins atstājis amatu, paziņojumā informē banka.

Piškins valdes locekļa amatu atstājis saskaņā ar Komerclikuma 306.panta trešo daļu, kas paredz: valdes loceklis var jebkurā laikā atstāt valdes locekļa amatu, par to iesniedzot paziņojumu sabiedrībai.

Bankas padome 26.maijā pieņēma zināšanai Piškina paziņojumu par amata atstāšanu, bet viņa atbrīvošana no bankas valdes locekļa amata reģistrēta Komercreģistrā 28.maijā.

Valdē darbu turpina tās priekšsēdētājs Aleksandrs Pankovs un valdes locekļi Rolfs Fulss, Iļja Suharenko, Jevgeņijs Djugajevs, Renāts Lokomets un Ruslans Stecjuks, liecina "Firmas.lv" dati.

Kā ziņots, "Rietumu bankas" peļņa pirmajā ceturksnī bija 19,489 miljoni eiro. Aktīvu apmērs šā gada pirmā ceturkšņa beigās - 3,686 miljardi eiro.

Bankas akcionāri ir "Boswell (International) Consulting Limited" (33,11%), SIA "Esterkin Family Investments" (33,12%), SIA "Suharenko Familiy Investments" (17,34%) un citi.

Pēc "Firmas.lv" datiem, "Esterkin Family Investments" vienīgais īpašnieks ir Leonids Esterkins, bet "Suharenko Familiy Investments" vienīgais īpašnieks ir Arkādijs Suharenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!