Foto: LETA
Nekustamo īpašumu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas uzņēmums "Civinity" ir iegādājies namu apsaimniekošanas uzņēmumu AS "Hausmaster", kā arī SIA "Homemaster", informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību konsultante Dagnija Dižbite-Svarinska.

Darījums tika daļēji nodrošināts ar bankas "Citadele" kredītu, viņa piebilda.

"Civinity" ģenerāldirektors un "Hausmaster" valdes priekšsēdētājs Vitolds Sapožnikovs (Vitoldas Sapožnikovas) apliecināja, ka uzņēmums turpinās attīstīt savus pakalpojumus, bet saglabās esošo cenu līmeni. "Nebija viegli ienākt tādā slēgtā tirgū, kāda ir Latvijas apsaimniekošanas nozare, kurā lielāko tirgus daļu ieņem pašvaldības uzņēmumi," viņš atzīst.

"Civinity" turpina strādāt un meklēt iespējas iegādāties arī citas apsaimniekošanas kompānijas Latvijā, un vēl šajā gadā plāno paziņot par vēl vienas kompānijas iegādi, informēja kompānijā.

"Civinity" grupā Latvijā ietilpst SIA "Jūrmalas Namsaimnieks", ko uzņēmums iegādājās 2014. gada beigās, AS "Hausmaster" un SIA "Homemaster".

"Civinity" grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomas pakalpojumus Lietuvā un Latvijā. Kopumā "Civinity" grupa reģionā pārvalda 14 namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Viļņā, Kauņā, Klaipēdā, Palangā, Kretingā, Rīgā un Jūrmalā.

Kompānijas konsolidētais apgrozījums 2015. gadā bija 15,1 miljons eiro. Šogad uzņēmums plāno palielināt apgrozījumu līdz 32,2 miljoniem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!