Foto: Publicitātes foto
Jau otro dienu Ķīpsalā noris lielākais metālapstrādes un mašīnbūves pasākums Baltijā – izstāde "Tech Industry 2015", kurā vairāk nekā 260 uzņēmumu no 15 valstīm demonstrē jaunākās tehnoloģijas, iekārtas, instrumentus un materiālus.

Šogad līdzās mašīnbūves industrijas lielvalstu – Vācijas, Itālijas un Somijas – plašajam piedāvājumam var apskatīt arī latviešu veikumu. Pirmo reizi izstādē ir ekspozīcija "Latvija var, Latvija lepojas!".

"Šogad izstādē var vērot vēl vairāk jaunu un neredzētu iekārtu un instrumentu darbībā, kas noderēs gan rūpnieciskās ražošanas uzņēmumiem, gan saistīto nozaru pakalpojumu sniedzējiem, gan ikvienam ražošanas uzņēmumam, lai modernizētu un optimizētu ražošanu un ieekonomētu līdzekļus. Interesenti var iepazīties ar ražotāju sasniegumiem, piegādātāju pakalpojumiem, atrast jaunus biznesa kontaktus un sadarbības partnerus," norāda izstādes "Tech Industry" vadītājs Kardijs Broks.

Vienlaikus Ķīpsalā notiks starptautiskā kokapstrādes iekārtu un instrumentu izstāde "Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2015".

Izstādes var apmeklēt līdz 28. novembra pulksten 17:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!