Foto: Publicitātes foto
Skanstes ielas apkārtnē, Vesetas ielā 26, uzsāktu divu daudzstāvu māju būvniecība, portālam "Delfi" pavēstīja projekta sabiedrisko attiecību konsultante Linda Anaite.

Projektu "26Vesetas" veidos divas 10 stāvus augstas dzīvokļu ēkas ar 102 dzīvokļiem. Kā jaunu risinājumu dzīvojamo māju iekārtojumā Rīgā atttīstītāji min "26Vesetas" pirmajā stāvā ieplānoto vairāk nekā 60 kvadrātmetrus plašo koptelpu jeb "lounge", ko varēs izmantot ikviens mājas iedzīvotājs.

Projekta attīstītāja "Hanner uzņēmumu grupa" valdes loceklis Mindaugs Valucks skaidroja, ka projekts būs jauna koncepta dzīves telpa Rīgā, piedāvājot ne vien dzīvokļus, bet ērti iekārtotu apkārtējo vidi.

"Mūsdienu rīdzinieki kļūst aizvien prasīgāki pret personīgo telpu un viņu dzīvesvietas izvēlē aizvien lielāku lomu ieņem gan dizains, kam jābūt ne vien funkcionālam, bet jāsaskan arī ar iemītnieku identitāti un jāpalīdz tai izpausties, gan mājokļa atrašanās vieta pilsētas kartē," viņš norādīja.

"26Vesetas" būvniecība uzsākta šogad un to plānots pabeigt līdz 2017. gada beigām. Kopumā celtniecībā plānots investēt 6,4 miljonus eiro.

Dzīvokļu rezervēšana tiks uzsākta 2016. gada novembrī.

"26Vesetas" projekta īstenotājs ir nekustamo īpašumu attīstītājs "Hanner uzņēmumu grupa", kas nodarbojas ar biroju, dzīvojamo telpu un komercplatību attīstīšanu Latvijā, Lietuvā, Rumānijā, Ukrainā un citās valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!