Foto: DELFI
Trešdien, 23. septembrī, plkst. 15 koncertzālē "Palladium" norisinājās "DDB Consulting", "GFK Custom Research Baltic", "PHD Latvia" un "Kapitāls" kopīgi veidotā Mīlētāko zīmolu topa apbalvošanas ceremonija. To tiešraidē varēja vērot portālā "Delfi".

Šogad tika paziņoti ne tikai 2015. gada patērētāju iecienītākie, ietekmīgākie un drosmīgākie zīmoli, bet tiek prezentēts arī Latvijas vaimanu tops.

Foto: Publicitātes attēli

Pasākuma laikā tika paziņoti un apbalvoti gan TOP 10 mīlētākie zīmoli Latvijā, gan zīmoli, kas atzīti par labākajiem 5 kategorijās - Unikālākais zīmols, Kvalitatīvākais zīmols, Izdevīgākais zīmols, Straujāk augošais zīmols un Zīmols ar potenciālu.

Apbalvoti tika arī Ietekmīgākie zīmoli sociālajos medijos, pamatojoties uz zīmolu spēju iesaistīt auditoriju Latvijā populārākajos sociālajos tīklos - "Draugiem.lv", "Facebook", "Twitter" un "Instagram". Otro reizi šī pasākuma ietvaros "PHD Latvia" apbalvos Latvijas Drosmīgāko zīmolu.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada un kalpo kā svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes, dzīvesstila un ieradumu atspoguļošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!