Foto: LETA
SIA "UniCredit Leasing" un AS "UniCredit Bank" ceturtdien Rīgas Ekonomikas augstskolā rīkos konferenci "Bizness ar Krieviju: mīti un realitāte". Konferences mērķis analizēt praktiskos uzņēmējdarbības veicināšanas aspektus un dalīsies savā pieredzē par sadarbību ar Krieviju, informēja pasākuma rīkotāji.

"Ņemot vērā, ka mūsu kaimiņvalsts Krievija ir nozīmīgākais Latvijas tirdzniecības partneris un Krievijas tirgus ir viens no galvenajiem Latvijas eksporta tirgiem, kā arī pēc Latvijas investīcijām ārvalstīs Krievija ir sestā nozīmīgākā valsts aiz Igaunijas, Lietuvas, Šveices, Ukrainas un Kipras, svarīgi stiprināt un attīstīt sadarbības iespējas, kā arī dalīties savā pieredzē", tā par konferences tēmas aktualitāti saka SIA "UniCredit Leasing" valdes priekšsēdētājs Jevgenijs Belezjaks.

"Konferencē esam aicinājuši piedalīties tādus ekspertus, kas var sniegt vislabāko ieskatu par biznesa iespējām Krievijā, tādēļ ceru, ka ikviens dalībnieks tajā varēs iegūt vērtīgu informāciju, ko tālāk izmantot uzņēmējdarbības uzsākšanai vai paplašināšanai", saka AS "UniCredit Bank" valdes priekšsēdētājs Ralfs Cimaneks.

Eksperti diskusijās dalīsies savā pieredzē, strādājot ar Krieviju, lielāko uzmanību veltot praktiskiem piemēriem, sadarbības rezultātiem un ieteikumiem citiem uzņēmējiem.

Konferencē piedalīsies un savu viedokli paudīs tādi savas jomas eksperti kā Kārlis Krastiņš no "Prudentia", Vadims Rabša no "Grindeks", Juris Savickis no "Itera Latvija", Vasilijs Lavrentjevs no "Uralchem Trading", Vladimirs Zaivecs no "TVA Group", Druvis Mūrmanis no "ADG Group" Krievijā, kā arī valsts institūciju pārstāvji – valsts prezidenta ekonomikas, uzņēmējdarbības un nodarbinātības padomniece Elīna Egle, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības Krievijā vadītājs Olafs Slūtiņš, Krievijas vēstniecības Latvijā Tirdzniecības padomnieks Jevgeņijs Tihonovs un Latvijas Darba devēju konfederācijas viceprezidents Vasilijs Meļņiks.

Konferencē piedalīsies arī "UniCredit" grupas Centrālās un Austrumeiropas un Polijas stratēģiskās plānošanas vadītājs Fabio Muči un Krievijas Ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!