Foto: stock.xchng
Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs, pateicoties Eiropas Sociālā fonda (ESF) un Latvijas valsts finansējumam, darba devējiem arī šajā rudenī piedāvās bezmaksas mācību programmas, informē konfederācija.

Kopš 2010. gada pavasara iespēju gūt jaunas zināšanas un veicināt savu pieredzi izmantojuši vairāk nekā 510 darba devēji – uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji.

LDDK Biznesa resursu centrs aicina darba devējus, kuriem rūp uzņēmuma ilgtermiņa attīstība, sociālā dialoga attīstība uzņēmumā, nozarē un nacionālajā līmenī, piedalīties kursos, kas šajā rudenī notiks Rīgā, Jelgavā, Valmierā un Preiļos.

LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs norāda, ka LDDK piedāvātās mācību programmas ļauj uz savu ikdienas darbu paskatīties no malas un izvērtēt uzņēmuma darbību, kā arī atklāj jaunas pieejas, piemēram, darbinieku un darba devēju attiecību veidošanā, izmantojot sociālā dialoga iespējas.

LDDK Biznesa resursu centrs sadarbībā ar nozares ekspertiem un profesionāļiem ir izstrādājis un piedāvā apgūt trīs mācību programmas: "Divpusējais un trīspusējais sociālais dialogs un cilvēkresursu vadība"; "Pašvaldību attīstības vadība un publiskās – privātās partnerības veicināšana"; "Uzņēmuma attīstība un korporatīvā sociālā atbildība".

Programmas veidotas, balstoties uz Starptautiskās Darba organizācijas (ILO) metodoloģiju, Latvijas ekspertu pieredzi, kā arī ņemot vērā Latvijas situāciju un specifiku. Visas trīs mācību programmas darba devēju organizāciju biedriem un pārstāvjiem pieejamas bez maksas.

Mācību programmās ietvertas lekcijas ar atvērta tipa diskusijām par mācību tēmu. Pēc mācību programmas apgūšanas katrs dalībnieks saņems mācību organizētāja – SIA "Comperio" - sertifikātu, bet, apgūstot visas trīs piedāvātās programmas, tiks izsniegts LDDK Biznesa resursu centra sertifikāts.

Pirmā apmācību programma "Uzņēmuma attīstība un korporatīvā sociālā atbildība" sāksies Rīgā jau 15. septembrī. Detalizēta informācija par visu mācību programmu norises vietām un datumiem regulāri tiek atjaunota un ir pieejama LDDK mājas lapā www.lddk.lv un mājas lapā www.comperio.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!