Foto: infogr.am

Datu vizualizācijas uzņēmuma "Infogram" līdzdibinātāja un grafiskā dizainere Alise Semjonova, NBA basketbolists Kristaps Porziņģis un startapa "Sorry as a Service" līdzdibinātāja Sabīne Pole iekļauti prestižajā "Forbes Europe 30 Under 30" 2017. gada jauno līderu sarakstā.

Katru gadu "Forbes 30 Under 30" godina jaunos līderus, uzņēmējus un ekspertus, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu. Šā gada sarakstā iekļauti 600 jaunie līderi no sešiem kontinentiem un 51 valsts.

No Latvijas topā sporta un izklaides kategorijā iekļuvis basketbolists Porziņģis, savukārt e-komercijas sarakstā iekļauta startapa "Sorry as a service" līdzdibinātāja Pole. Semjonova iekļauta mediju kategorijā.

"Būt atlasītai no 15 tūkstošiem kandidātu un iekļūt 600 jauno veiksminieku sarakstā ir liels pagodinājums. Šī ir atzinība arī pašam "Infogram", jo esam mainījuši cilvēku uzskatus par datiem - mūsu infografikas palīdz tos izskaidrot daudz vienkāršākā veidā," paziņojumā medijiem stāsta Semjonova.

"Par laimi, dzīvoju laikā, kad vairs nav jāpiedzimst augstā statusā vai jāpārmanto spēja kaut ko mainīt. To nopelna ar darbiem un bez vecuma ierobežojuma. Ceru, ka tas iedvesmos arī daudzas jaunas sievietes Latvijā ķerties pie savas idejas īstenošanas dzīvē un izveidot savu uz tehnoloģijām balstītu kompāniju," viņa sacīja.

Pilns jauno Eiropas līderu saraksts pieejams žurnāla mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!