Foto: Stock Foto
Latvijā pēdēju divu gadu laikā ievērojami ir pieaudzis mazo uzņēmumu skaits, strauji tiek attīstīti "start-up" uzņēmumi. Bet – lai bizness, it īpaši mazais, varētu uzplaukt, tam ir nepieciešami naudas līdzekļi. Un arī jau eksistējošam biznesam, lai attīstītos, ir nepieciešami finansiālie ieguldījumi. Uzņēmēji vēršās bankās, lai saņemtu nepieciešamo finansējumu. Bet visbiežāk tas prasa daudz pacietības un lielus laika ieguldījumus, turklāt bankas pieprasa striktus nosacījumus kredīta pieteicējiem. Rezultātā uzņēmēji nav apmierināti, jo, lai saņemtu kredītu, ir nepieciešams pārliels laika patēriņš.

Kompānija "Solut" ir atradusi risinājumu un piedāvā juridiskām personām visātrāko pieeju naudas līdzekļiem.

Mazam biznesam var būt sarežģīti uzreiz sakārtot pastavīgu un pietiekošu naudas plūsmu, bet biznesa uzsācējiem var vienkārši nepietikt pašu naudas līdzekļu, lai realizētu savu biznesa ideju. Līdz ar to, ja steidzami ir nepieciešams finansējums apgrozāmiem līdzekļiem, vai ir jānorēķinās ar piegādātājiem, jāiegādājas preces un izejvielas, vai lai uzsāktu jaunu biznesu, tad šos jautājumus var atrisināt ar "Solut" ātrā biznesa kredīta palīdzību.

1. Kādiem mērķiem var saņemt ātro biznesa kredītu

"Solut" kredīts biznesam tas ir lielisks risinājums jebkuriem mazo un vidējo uzņēmumu mērķiem, neatkārīgi no tā, ar ko uzņēmums darbojas – lauksaimniecību, ražošanu, celtniecību vai kādu citu nozari. Lai saņemtu aizdevumu, kas palīdzēs realizēt jaunu biznesa ideju, attīstīt esošo biznesu, nokārtot steidzamas finanšu saistības, ir nepieciešams tikai aizpildīt anketu un atsūtīt minimālu dokumentu daudzumu.

2. Vai pieteikties kredītam var arī "Start-up" un jauni uzņēmēji?

Viens no galvenājiem "Solut" mērķiem ir jaunu uzņēmumu atbalstīšana un attīstīšana, tāpēc mēs piedāvājam visātrāko iespēju saņemt finansējumu, kas nepieciešams "start-up" idejas realizācijai vai jauna biznesa uzsākšanai. Ir nepieciešams aizpildīt anketu un nosūtīt biznesa plānu. Ja mums patīks Jūsu ideja – mēs nodrošināsim finansējumu bez jebkādām izmaksām no Jūsu puses.

3. Cik ātri var saņemt kredītu biznesam?

Juridiska persona var saņemt kredītu tikai dažu stundu laikā – nepieciešams iesniegt pieteikumu, atsūtīt bankas konta izdruku, un pēc līguma parakstīšanās, uz uzņēmuma kontu 2 stundu laikā tiks pārskaitīta summa līdz 50 000 eiro, 5 stundu laikā līdz 100 000 eiro.

4. Kādu summu var saņemt ar biznesa kredītu?

Biznesa uzsācēji vai jau esoši uzņēmumi var pieteikties kredītam no 3 000 līdz 100 000 euro. Gala kredīta summa būs atkarīga tikai no dažiem faktoriem: aktuāla uzņēmuma naudas līdzekļu stāvokļa, uzņēmuma darbības perioda, uzņēmuma kredītvēstures, kredīta mērķiem. Katrs gadījums tiek izskatīts individuāli un konfidenciāli.

5. Kāds biznesa kredīts būs piemērots?

Tiek piedāvātas dažādas kredīta iespējas, uz kurām uzņēmums var pieteikties. Mūsu finanšu specialisti sagatavos piedāvājumu, kurš Jums būs viss piemērotākais.

Kredīts bez ķīlas var tikt noformēts uz summu līdz 50 000 eiro, būs nepieciešams valdes locekļa vai uzņēmuma dalībnieka personiskais galvojums.

Kredīts pret ķīlu – ja uzņēmumam ir kustams vai nekustams īpašums, ar ko nodrošināt kredītu, Jūs var saņemt aizdevumu līdz pat 100 000 eiro.

Kredīts ar anuitātes grafiku – kopēja apmaksas summa, kura iekļauj kredīta un procentu atmaksu, ir vienāda un paliek nemainīga visā līguma termiņa laikā.

Kredīts ar diferencēto grafiku – kredīta izmaksas summa samazinās līdz ar maksājumiem.

Līzings – komerctransporta, tehnikas vai iekārtu iegādei.

6. Uz kādiem nosacījumiem var saņemt kredītu biznesam?

Uzņēmējs var saņemt no 3 līdz 100 tūkstošiem eiro ar atmaksas termiņu no 1 līdz 24 mēnešiem. Kredītlikme tiek aprēķināta individuāli, sākot no 1%. Un nekādas komisijas maksa par noformēšanu, vai priekšlaicīgu kredīta atmaksu.

7. Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai saņemtu biznesa kredītu?

Ir nepieciešama tikai uzņēmuma bankas konta izdruka, atsevišķos gadījumos var noderēt arī operatīvā bilance, bet jauniem uzņēmējiem un "start-up" – biznesa plāns.

Ja jums ir problēma ar finansējuma piesaistīšanu – "Solut" būs jūsu uzticamais partneris jebkurā situācijā. Sazinieties ar "Solut" – mūsu mērķis ir nodrošināt uzņēmējam ātrāko naudas pieejamību – 5 stundu laikā – kas ir daudz ātrāk nekā bankās un citās kredītiestādēs.

"Solut" – tavs risinājums šodien! Mazāk laika dokumentiem – vairāk laika biznesam. www.solut.lv

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!