Foto: Publicitātes attēls
Šobrīd internetu pasaulē aktīvi izmanto 46.1% pasaules iedzīvotāju, kas ir vairāk kā 3 miljardi cilvēku. Tīmeklis daudziem ir kļuvis par galveno vietu, kur iespējams iegūt un dalīties ar informāciju, skatīties filmas,klausīties mūziku un sazināties ar draugiem.

Ja izmantojat internetu, tad zināt kritērijus, pēc kuriem Jūs izvēlaties sekot sociālo tīklu lapām vai veikt pirkumus internetā. Daudzi sociālajos tīklos izvēlas sekot lapām,kas publicē smieklīgas bildes, vai arī "like" un "share" dažadus konkursus, kas balvās piedāvā bezmaksas lampu, gultu, Iphone vai X5 BMW. Saprotami arī tas, ka cilvēki labprātāk uzturās mājaslapās ar skaistu dizainu, interesantu un informatīvu saturu, tādās, kas ātri ielādējas.

Ja nepieciešams ātri iegūt informāciju- kur jūs to meklēsiet vispirms? Pārlūkā Google vai sociālajos tīklos, vai ne? Ja pirmais informācijas avots ir cits, tad apsveicam- jūs atšķiraties tiem 1.17 miljardiem pasaules iedzīvotāju, kuri informācijas iegūšanai lieto Google un sociālos tīklus katru dienu. Google pārlūks katru sekundi apstrādā vairāk kā 40 tūkstošus meklējumu, katru dienu tajā tiek tulkoti un pielāgoti lietotājam 3.5 miljardi rakstu. Gada laikā šajā pārlūkā tiek veikti 1.2 triljoni meklējumu.

Ja esat uzņēmējs, lasot visu iepriekšējo , jums noteikti radās jautājums- vai potenicālie pircēji "mani" šajā informācijas jūrā atradīs? Ja jūsu piedāvātais produkts vai pakalpojums tiktu meklēts Google pārlūkā, vai nebūtu jauki, ja tas tiktu parādīts kā viens no pirmajiem- pirms simtiem tūkstošu citu rezultātu?

Tas ir iespējams! Laipni lūgti digitālā mārketinga pasaulē! Latvijā ir daudzas digitālā mārketinga aģentūras, kas piedāvā uzlabot Jūsu mājas lapas, saturu, un izveidot reklāmu, lai Jūsu piedāvātais produkts ieņemtu pirmās pozīcijas meklēšanas rezultātos Google pārlūkā. Jums nebūs jāmaksā par katru reklāmas parādīšanās reizi, bet tikai tad, kad lietotāju ieinteresēs piedāvājums un viņš uzlikšķinās uz Jūsu reklāmas.

Papildus maksas rekāmai, arī kvalitatīvs un pilnvērtīgs saturs, kā arī pareizu atslēgas vārdu izmantošana, jūsu piedāvājumu var ierindot meklētāja rezultātu pirmajās vietās. Darbību kopumu, kas uzlabo mājas lapu, lai tā iegūtu labākas pozīcijas meklētāja rezultātos, sauc par SEO (Search Engine Optimisation), arī šo pakalpojumu piedāvā labākās digitālās aģentūras.

"Ademia SIA" ir sertificēts Google sadarbības partneris, kas piedāvā digitālā mārketinga pakalpojumus Latvijā un ārzemēs. Pēc "Ademia" pieredzes, ar kvalitatīvu saturu un profesionālu reklāmu, iespējams samazināt uzņēmuma mārketinga izmaksas līdz pat 70%.

Digitālajā mārketingā ir ļoti daudz jomu, kuras uzticot speciālistiem, iespējams būtiski uzlabot uznēmuma peļņas rādītājus un būt soli priekšā konkurentiem.

Ademia piedāvā pilna servisa digitālā mārketinga pakalpojumus, sākot ar digitālā mārketinga stratēģijas izstrādi, un turpinot citiem pakalpojumiem: maksas reklāmu izgatavošana un izvietošana, SEO, sociālo tīklu kontu uzturēšana, e-pasta mārketings, satura mārketings, mājas lapas analītikas atskaišu sagatavošana un rekomendācijas rezultātu uzlabošana, kā arī mājas lapas tehniskā modernizācija.

Piesakieties bezmaksas konsultācijai ademia.lv mājas lapā un mūsu sertificētie Google speciālisti paveiks visu pārējo! Vienmēr soli priekšā konkurentiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!