Foto: Publicitātes foto
Projekts Ieteicams Uzņēmums ir radīts tieši tam, lai izveidotu uzņēmējiem godīgu un kvalitatīvu biznesa vidi gan internetā gan ārpus tā, lai potenciālie klienti un biznesa partneri var redzēt ar kuru uzņēmēju var sadarboties bez raizēm.

Sertifikāts Ieteicams Uzņēmums ļauj potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem pārliecināties par to, ka uzņēmums, kurš piedalās šajā projektā, darbojas ar augstu kvalitāti un profesionāliem biznesa ētikas standartiem.

Projekts Ieteicams Uzņēmums kopš 2013. gada veiksmīgi darbojas jau 9 Eiropas valstīs un sadarbojas ar vairāk nekā 200 000 uzņēmumiem. Šī projekta pārstāvis Latvijā ir KVIC SIA, tas ir uzņēmums, kas saskaņā ar mūsdienu tendencēm interneta vidē novērtē augstu pakalpojumu kvalitāti un palīdz maziem un vidējiem uzņēmumiem veidot godīgu un kvalitatīvu uzņēmējdarbības vidi.

Projekts Ieteicams Uzņēmums atšķiras ar to, ka ne visi uzņēmumi var pievienoties projektam. KVIC SIA speciālisti sagatavo katra ieinteresētā uzņēmuma tiešsaistes pārskatu. Izpētes pamatā ir uzlaboti meklēšanas rīki un informāciju tehnoloģiju zināšanas, ar ko KVIC SIA komanda atrod informāciju, kas nav pieejama parastam interneta lietotājam. Pārskatā ir detalizēta informācija par pētāmā uzņēmuma tēlu internetā. Ja par uzņēmumu, kurš tiek pētīts, netiek atrasts neviens negatīvs viedoklis, tas var piedalīties projektā Ieteicams Uzņēmums.

Šādiem uzņēmumiem, kuru pētījuma rezultāti ir pozitīvi, tiek piedāvāts izveidot elektronisko vizītkarti, jeb tā saucamo e-karti, kura tiek izveidota projekta mājaslapā http://www.ieteicamsuznemums.lv/, iekļaujot uzņēmumu publiskā, Ieteicams Uzņēmums projekta katalogā. Uzņēmējs saņem piekļuvi, lai rediģētu e-kartes informāciju. E-kartē var pievienot detalizētu informāciju par uzņēmumu un uzņēmuma darbības aprakstu, kā arī uzņēmēji var izvietot tajā bildes, lai padarītu savu e-karti pievilcīgāku savai mērķa auditorijai. Šo e-karti ir iespējams koriģēt visu uzņēmējdarbības laiku, atbilstoši uzņēmuma darbības izmaiņām. Tā kalpos uzņēmumam un darbosies ne tikai kā elektroniskā vizītkarte, kura būs pieejama sociālajā interneta vidē uzņēmuma potenciālajiem klientiem un biznesa partneriem, bet arī kā kvalitātes zīme un reklāma pašam uzņēmumam. Šis projekts rada veiksmīgu reklāmas kampaņu, tāpēc nav nepieciešams tērēt naudu dažādiem mārketinga pasākumiem. Projekta dalībnieki vienlaicīgi apvieno kvalitātes zīmi, Ieteicams Uzņēmums, ar veiksmīgu mārketinga kampaņu. Projekts Ieteicams Uzņēmums palīdz ne tikai uzņēmējiem, bet arī patērētājiem, kuri meklē pakalpojumus, lai atrastu ieteicamus uzņēmumus. Papildus elektroniskai vizītkartei, uzņēmums saņem uz speciāla papīra izdrukātu un ierāmētu sertifikātu Ieteicams Uzņēmums ar uzņēmuma informāciju, kurā arī ir norādīts, par ko uzņēmumam tas tika piešķirts. To var piestiprināt pie sienas birojā vai citā uzņēmējam vēlamā vietā. Kā arī ūdensnoturīgas uzlīmes, kuras var uzlīmēt uz automašīnas, veikala skatloga, vai jebkurā citā redzamā vietā. Papildus tam, projekta mājaslapā, uzņēmuma profilā būs pieejams arī pats sertifikāts PDF formātā un Ieteicams Uzņēmums logo, kuru var izmantot uzņēmuma vajadzībām. E-kartē ir pieejams arī pārskats, kurā ir detalizēta informācija par uzņēmuma tēlu internetā, kuru projekta dalībnieki saņem arī izdrukātā veidā.

Projekts Ieteicams Uzņēmums palīdz tā dalībniekiem būt atšķirīgiem no citiem tās pašas nozares uzņēmumiem, ne tikai izveidojot un popularizējot kvalitatīvu un godīgu biznesa vidi, bet arī veicinot dažādas mārketinga aktivitātes, iegūstot lielāku atpazīstamību tirgū un palielinot konkurētspēju.

Projekta mērķis ir palīdzēt uzņēmējiem veiksmīgi attīstīties un darboties tirgū, kā arī palīdzēt patērētājiem atrast ieteicamos pakalpojumu sniedzējus.

Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet projekta mājaslapu: http://www.ieteicamsuznemums.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!