Foto: Publicitātes foto
Jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies SIA Officeday Latvia rīkotais konkurss Latvijas labākā biroja administratore ar iespaidīgu balvu klāstu – Latvia Tours ceļojums uz Spāniju, nedēļas nogale Hotel Jūrmala SPA, HP klēpjdators, Tallink kruīzs uz Stokholmu visam kolektīvam un daudz citu balvu. Reģistrācija sākas jau 22. martā un norisinās līdz 5. aprīlim.

Biroja administratore ir katra uzņēmuma seja un lielākais palīgs dažādu jautājumu risināšanā. Viņai ir jābūt ne tikai profesionālai un komunikablai, bet arī radošai un enerģiskai. SIA Officeday Latvia vēlas akcentēt šīs profesijas nozīmīgumu, rīkojot vislatvijas konkursu Labākā biroja administratore 2017.

Reģistrācija norisināsies SIA Officeday Latvia mājas lapā www.officeday.lv no 22. marta līdz 5. aprīlim. SIA Officeday Latvia aicina motivēt un iedrošināt savas biroja administratores pieteikties, jo balvas būs ne tikai labākajām pretendentēm, bet arī to kolektīviem un vadībai.

No 6. līdz 20. aprīlim norisināsies balsošana, SIA Officeday Latvia mājas lapā www.officeday.lv. Šajā periodā administratorēm būs iespēja nopelnīt papildus punktus izpildot dažādus uzdevumus.

18. aprīlī tiks paziņotas konkursa 12 pusfinālistes - 6 ar lielāko balsu skaitu, 6 žūrijas izvirzītas.

21.aprīlī tiks noskaidrotas 6 finālistes, kuras sacentīsies par galveno balvu no Latvia Tours - ceļojums uz Andalūziju Spānijā. Konkursa fināls norisināsies uz Tallink kuģa "Isabelle".

Konkursa žūrijai izvēlēti jomas līderi - Latvijā vadošā interneta personāla atlases uzņēmuma CV-Online Latvia, mārketinga un komunikācijas vadītāja – Krista Roziņa, vadošā reklāmas aģentūra DDB Latvija, kreatīvā direktore – Liene Bērziņa, Latvijas pieredzes bagātākā tūrisma aģentūra Latvia Tours, mārketinga speciāliste – Lāsma Betlere, Baltijas valstu līderis biroja preču un risinājumu jomā Officeday Latvia, komercdirektors – Kaspars Kalniņš.

Konkursa norisei variet sekot SIA Officeday Latvia mājas lapā www.officeday.lv vai facebook lapā Officeday Latvia, kā arī radio StarFM.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!