Foto: LETA
Šogad pirmo reizi "Latvijas Komercbanku asociācija" rīko banku pakalpojumu konkursu "Zelta monēta 2013". Tā mērķis ir gan apkopot, gan izcelt banku labāko praksi, popularizēt banku jaunākos un klientiem noderīgākos produktus un pakalpojumus, kā arī veicināt jaunu šādu produktu radīšanu, izmantojot visas mūsdienīgās tehnoloģijas un risinājumus.

Kopumā bankas dalībai konkursā iesniedza 26 pakalpojumus, apliecinot, ka tām ir daudz jaunu, interesantu piedāvājumu klientiem. No kuriem pēc žūrijas vērtējuma uz otro kārtu ir  izvirzīti kopumā 11 dažādi banku pakalpojumi.

Portāls "Delfi" un "Latvijas Komercbanku asociācija" aicina iepazīties ar  žūrijas izvirzītajiem pakalpojumiem un noteikt, kurš no tiem saņems "Klientu balvu".

Balsojums sāksies 1.februāra plkst.00:00 un ilgs līdz 14.februāra plkst. 23:59. No vienas IP adreses iespējams nobalsot vienu reizi stundā. Vienā balsošanas reizē iespējams nobalsot par vienu banku pakalpojumu konkursa "Zelta monētas 2013" finālā iekļuvušo pakalpojumu.

Balsojums noslēdzies.

Balsojuma rezultāti un "Klientu balvas" ieguvējs, kas noteikts šajā balsojumā, tiks paziņoti publiski "Latvijas Komercbanku asociācijas" biedru kopsapulcē 2013.gada 15.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!