Ja jūs piesaista finanšu tirgus, aicinām jūs iepazīties ar unikālām iespējām pārbaudīt savas zināšanas un veiksmi, piedaloties finašu spēlēs!

DNB Trade Investment Game

Rīgas Ekonomikas augstskolas studentu organizācija "The Investment Fund" atklāj ikgadējo pasākumu - DNB Trade Investment Game 2015.

Mēs esam lepni par iespēju piesaistīt vairāk dalībnieku sakarā ar paplašinātām investīciju iespējām "Investment Game" ietvaros. Šī investīciju spēle notiks 19. gadu pēc kārtas, bet šogad papildinājumā tiek ieviests jauns posms - the Trading Game. Tas ļauj vēl vairāk paplašināt piedāvāto pārbaudījumu klāstu un izvēlēties starp ilgtermiņa stratēģijas izstrādi "Investment Game" ietvaros, kā arī par ātru ienākumu ieguvi "the Trading Game" spēlē.

Šī gada balvu fonds sasniedz 3000 euro. Tas ļaus ne tikai iegūt plašāku pieredzi, jo būs iespējams izmantot vairāk instrumentus spēles gaitā, bet arī sacensties par lielākām balvām.

Reģistrācija DNB Trade Investment Game ir sākusies jau tagad un būs iespējama līdz šī gada 20. martam. Spēle norisināsies no 23. marta līdz 2. jūnijam, spēles valoda ir angļu. Aicinām katru pārbaudīt savas zināšanas par kapitāla tirgu un izmantot iespēju pielietot šīs zināšanās praksē.

Reģistrējieties invest-game.com, apmeklējiet mūsu Facebook lapu, un lai veicas!

SSE Riga Finance Challenge

"The SSE Riga Finance Challenge" ir jaunākās sacensības studentiem, ko organizē Rīgas Ekonomikas augstskolas organizācija "The Investment Fund". Šī ir unikāla iespēja pielietot zināšanās ekonomikā un finansēs praktiskos pārbaudījumos, kā arī piedalīties cīņā par 2000 euro balvu.

"The SSE Riga Finance Challenge" sastāv no diviem kvalifikācijas posmiem, kas ilgst no 23. marta līdz 20. aprīlim, un "Lielā Fināla", kurā 16.-17. maijā tiks aicinātas 15 labākās komandas pārstāvēt sevi, un kas norisināsies Rīgas Ekonomikas Augstskolas telpās. Dalībniekiem piedāvātie uzdevumi tiks grupēti šādās tēmās: Corporate Finance, Financial Reporting and Analysis, Valuation, Investment Banking, Portfolio Management, Macroeconomics.

Reģistrācija ir atvērta līdz 20. martam sserfc.com - reģistrējieties un uzziniet par jaunumiem sacensību oficiālajā Facebook lapā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!