Foto: imarketings.lv
Esat laipni aicināti uz 5 stundu semināru par izplatītākajām kļūdām, ko uzņēmēji pieļauj komunikācijā. Šīs kļūdas bieži vien neļauj iegūt jaunus klientus un biznesam sasniegt nepieciešamos rentabilitātes rādītājus.

Seminārs strukturēts tādā veidā, lai uzņēmēji daļu no nepilnībām varētu novērst ar saviem spēkiem un daļu no nepilnībām atklāt/konstatēt/izvērtēt un izdomāt, kādas darbības jāveic tālāk.

Informējam, ka visas šis nepilnības ir aizgūtas no reālām situācijām un darbs ar to novēršanu var nebūt tik vienkāršs, kā gribētos. Tas varētu prasīt no uzņēmēja papildus uzmanību, laiku un reizēm arī resursus (piemēram, mājaslapas sadaļas pārveidošanu utt.).

Semināru vada Dr.Sergejs Volvenkins, ″iMarketings.lv″ digitālas nodaļas vadītājs

″iMarketings.lv″ eksperti vairāku darbības gadu laikā uzkrājuši ievērojamu pieredzi, pārvaldot klientu digitālo komunikāciju (Google reklāma, Facebook reklāma, SEO, Google Analytics, satura veidošana, Display reklāma, mājaslapas darbības analīze utt.).

Kopumā esam pārvaldījuši un analizējuši digitālos kanālus vairāk nekā 100 000 stundu un mēs labprāt dalāmies ar savu vērtīgo pieredzi.

Uz pasākumu laipni aicināti visi, kuri vēlas un ir gatavi pilnveidoties un uzlabot savu digitālo komunikāciju.

Daļa no kļūdām, kas iekļautas seminārā, tika prezentētas ″Swedbank″ centrālajā ēkā Business network dalībniekiem ( par trīs kļūdām)

kā arī RIGACOMM izstādē (par vienu kļūdu).

Semināra maksa: 50 eur + PVN
Semināra vieta: viesnīca Radi un Draugi (Mārstaļu iela 3)
Semināra laiks: 10:00 – 16:30
Semināra datums: 03.02.2017.

Dalības maksa Latvijas Digitālo ekspertu biedrības biedriem: 25 EUR + PVN

Vietu skaits ierobežots. Rezervējiet vietu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!