13. februārī Ķīpsalas izstāžu zālē veiksmīgi tika aizvadīta ikgadējā izstāde, ko organizē uzņēmums SLO LATVIA, kas specializējas elektromateriālu un citu ar elektrotehnisko nozari saistīto iekārtu un aprīkojuma tirdzniecību visā Latvijas teritorijā.

2015. gads SLO LATVIA ir īpašs, jo uzņēmums tika dibināts tieši pirms 15 gadiem. Visus šos gadus uzņēmums ir strādājis efektīvi, godīgi un radoši. Pašlaik tas ir augošs uzņēmums, kurš dibina jaunas filiāles un spēj ieguldīt savā attīstībā.  Šī jubileja ir labs iemesls SLO LATVIA, lai apkopotu darbu rezultātus, parādītu, ko uzņēmums ir sasniedzis līdz šim un kādas perspektīvas to gaida nākotnē.

Šogad SLO LATVIA rīkotā izstāde "Ziemas Diena" notika jau četrpadsmito reizi. Sākotnēji norises vieta bija uzņēmuma centrālā noliktava Ulmaņa gatvē, taču tagad jau septīto reizi tā notika Ķīpsalas hallē. Uzņēmuma darījumu partneri, piegādātāji un klienti gaida šo pasākumu, jo tikšanās tā ietvaros, dalīšanās ar jaunu informāciju, profesionālo jautājumu apspriešana un jaunu kontaktu dibināšana jau ir kļuvusi par labu tradīciju katra gada sākumā.

"Ziemas diena" - tas ir pašlaik lielākais Latvijas teritorijā rīkotais pasākums, kura ietvaros var satikties elektromateriālu nozares profesionāļi: piegādātāji un klienti, projektētāji un dizaineri. Ar daudziem no viņiem uzņēmumam SLO LATVIA ir nodibināta ilggadēja un auglīga sadarbība. Izstāde ir lieliska iespēja aktivizēt darījumu sakarus, iegūt informāciju par jaunām precēm, pakalpojumiem un tehnoloģijām, kā arī dalīties pieredzē.

Šogad izstādē "Ziemas diena" piedalījās 54 uzņēmumi un organizācijas no vairākām Eiropas valstīm. Tika prezentētas preces, tehnoloģijas un citi izstrādājumi no deviņiem galvenajiem uzņēmuma SLO LATVIA darbības virzieniem. Īpaši jāatzīmē, ka izstādes laikā bija iespēja piedalīties 12 tematiskos semināros, kuros uzstājās pasaulē un reģionālā mērogā izplatītu zīmolu pārstāvji:

KONČAR - Jauni risinājumi transformatoru jomā;
BALTIC LIGHTNING PROTECTION - Zemēšanas kontūri;
ABB - Sadales skapji MISTRAL;
DEVI - Elektriskās apsildes sistēmu vadība;
SCHNEIDER ELECTRIC LATVIJA - Frekvenču pārveidotāji Altivar Process;
SONEL - Daudzfunkcionāls elektroinstalācijas testeris MPI-530;
PHILIPS BALTIC - LED tehnoloģijas un apgaismojums;
DRAKA - Instalācijas kabeļi;
KATIMEX - Kabeļu vilkšanas risinājumi;
UTU - Hager industriālo sadalņu sērija Quadro.

Izstādes apmeklētājus piesaista ne tikai iespēja saņemt jaunāko profesionālo informāciju. "Ziemas diena" - tā ir unikāla iespēja personīgi iepazīties ar darījumu partneriem, nodibināt neformāli draudzīgas attiecības, kas ir būtisks panākumu faktors jebkurā biznesā. Izstādi "Ziemas diena" var dēvēt par interešu klubu tiem, kas Latvijā darbojas elektromateriālu nozarē. Norises dienā Ķīpsalas izstāžu zālē patiešām valdīja ne tikai darījumu slēgšanas, bet arī svētku atmosfēra - pozitīvas emocijas taču allaž veicina rezultatīvāku darbu. Gribētos īpaši pateikties visiem SLO LATVIA darbiniekiem par radošu, nestandarta pieeju šī pasākuma organizēšanai! Pateicoties viņu pūlēm, izdevās prezentēt uzņēmumu ne tikai kā uzticamu biznesa partneri, bet arī kā viesmīlīgu izstādes namatēvu. Par to liecināja apmeklētāju atsauksmes, pacilātais noskaņojums un smaids sejā. Organizatori bija krietni nopūlējušies, lai nodrošinātu maksimālas ērtības apmeklētājiem. Šogad pirmo reizi dalībnieki varēja ļoti ātri un ērti reģistrēties internetā. Tāpat arī, ja nepieciešams, apmeklētāji no citām pilsētām varēja izmantot īpaši norīkotus autobusus, lai nokļūtu uz izstādi. Nav pārsteidzoši, ka šogad apmeklētāju skaits sasniedza ap 1000 apmeklētājiem.

Uzņēmums SLO LATVIA pateicas visiem izstādes "Ziemas diena - 2015" dalībniekiem! Mēs visi kopā esam radījuši šo labvēlīgo atmosfēru! Mēs aicinām jūs sekot informācijai SLO LATVIA mājas lapā, uzturēt kontaktus ar mūsu menedžeriem, lai vienmēr būtu lietas kursā par pasākumiem, kurus organizējam visa gada laikā. Protams, ar nepacietību gaidīsim jūs nākamgad jubilejas izstādē "Ziemas diena - 2016", kura pēc kārtas būs piecpadsmitā.

Nav neatrisināmu tehnisku problēmu.
Uzņēmums SLO LATVIA palīdzēs jums par to pārliecināties! 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!