Foto: AJ Produkti publicitātes foto
Starptautiskais zviedru koncerns "AJ Produkti" ieguldījis 1.5 miljonus eiro sava biznesa attīstībā, paplašinot ekspozīciju un noliktavu telpas 2000m2 platībā.

"Augsts klientu serviss un iespējamo risinājumu dažādība vienmēr ir bijusi mūsu prioritāte, tāpēc jaunajās telpās būs iespēja apskatīt plašākas ekspozīcijas biroju funkcionālajiem, ergonomiskajiem iekārtojumiem un efektīviem noliktavu aprīkojumu piemēriem. Tāpat esam ievērojami paplašinājuši savu noliktavu platības, lai nodrošinātu klientiem iespēju klātienē apskatīt interesējošo piedāvājumu, kā arī uzlabotu mūsu preču piegādes ātrumu," skaidro "AJ Produkti" vadītāja Zane Beķere.

Lai arī celtniecība beigusies, šobrīd vēl turpinās ekspozīciju iekārtošanas darbi, tāpēc jaunās, pilnībā aprīkotās 2000 m2 plašās telpas klientiem būtu pieejamas šī gada augustā.

1975.gadā Zviedrijā dibinātais "AJ Produkter" AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces, nodrošinot tiem ātru un ērtu piegādi, kā arī montāžu.

Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 1999.gada ar nosaukumu "AJ Produkti" AS, būdams uzticams sadarbības partneris vairāk nekā 8000 uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm.

"AJ Produkti" AS priekšrocība ir visplašākais biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortiments vienuviet - gan AJ katalogos, gan internetā. Uzņēmuma piedāvājumā ir vairāk nekā 15 000 produktu.

Neskatoties uz pēdējiem ekspozīciju labiekārtošanas darbiem, uzņēmums turpina strādāt un gaida klientus ik dienu no plkst. 9:00-17:00 Kalnciema ielā 197 B, Rīgā.

Vairāk par uzņēmuma piedāvājumu meklējiet šeit: http://www.ajprodukti.lv/

Kontakti uzziņām: 67625272, info@ajprodukti.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!