Foto: Publicitātes attēls
Uzņēmums “ANKRAVS Inc.” speciālā akcijā līdz šā gada aprīlim piedāvā ērtu un ekonomisku risinājumu visiem tiem uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem, kuri ikdienā saskaras ar uzskaites programmu kvalitātes uzlabošanu, vēloties uzlabot servisa pakalpojumu šajā jomā, kā arī risina jautājumu par dažu būtiskāko uzskaites programmu apvienošanu vienotā, kompleksā uzskaites risinājumā savam uzņēmumam. Šiem nolūkiem atbilstošs programmnodrošinājums tagad pieejams tikai par pieciem eiro mēnesī nomaksā līdz trim gadiem ar 0% likmi.

SIA "ANKRAVS Inc." piedāvātais jaunais kompleksais uzskaites risinājums ne tikai iekļauj uzņēmuma tirdzniecības uzskaites un visplašākās analīzes risinājumus, bet arī noliktavas, uzņēmuma vadības, finanšu uzskaiti, kas iekļauj arī algu un pamatlīdzekļu uzskaites programmas.

Bet tas vēl nav viss – kompleksais uzskaites risinājums piedāvā arī Latvijas ražošanas uzņēmumiem ražošanas uzskaites modeli, ar kura palīdzību tiks automatizēts viss ražošanas process ar preču izejvielu norakstīšanu un saņemšanu gatavās produkcijas noliktavā, trūkstošo izejvielu aizvietošanas iespēju ar citiem produktiem, receptūras un tāmes sagatavošanu, gatavās produkcijas cenas aprēķināšanu un atskaiti par trūkstošām izejvielām.

Tagad šis uzskaites risinājums pieejams arī nomaksā līdz 3 gadiem bezprocentu nomaksā bez bankas starpniecības. Mēneša maksa šajā gadījumā atkarībā no programmas lietotāju skaita būs no 5 eiro mēnesī par vienu lietotāju jeb uzņēmuma mēneša maksas 45 EUR, neieskaitot PVN.

Noklikšķinot uz tālāk esošā vietrāža un ievadot savu kontaktinformāciju, "ANKRAVS" speciālisti sazināsies ar Jums, lai vienotos par programmas demonstrācijas iespēju Jums ērtā laikā "ANKRAVS Inc." birojā Rīgā, Kalnciema 137A.

Piesakies programmas demonstrācijai, ievadot savu vārdu, uzņēmuma nosaukumu un kontaktinformāciju!

Iegādes gadījumā uzskaites programma uzreiz pāriet klienta īpašumā un tiek dislocēta uz klienta servera, tā neatrodas mākoņserverī vai uz programmas piedāvātāja servera.

Ja klientam nav sava servera, "ANKRAVS" piedāvā arī piekļuvi uzskaites programmai internetvidē ar iespēju pieslēgties klientam vēlamā vietā, kur pieejams internets. Klients pats izvēlas pieslēguma veidu un sadarbības modeli. Iespējama arī uzskaites programmas noma, kad klients var atteikties no pakalpojuma jebkurā brīdī.

Piedāvājums grāmatvedības uzņēmumiem - ārpakalpojumu sniedzējiem

"ANKRAVS" veiksmīgi sadarbojas ar grāmatvedības uzņēmumiem, kas sniedz finanšu uzskaites pakalpojumus uzņēmumiem kā ārpakalpojumu. Pašreiz ir izdevīgākais brīdis pārejai uz jaunu finanšu, algu un pamatlīdzekļu uzskaites risinājumu, jo tam nav nepieciešams liels ieguldījums, kā arī tiek piedāvāta kompleksais risinājuma iegādei nomaksā uz trim gadiem bezprocentu līzingā.

Sākot sadarbību ar "ANKRAVS" jau šopavasar, ar nelieliem resursiem un ekonomisku uzturēšanas gada maksu, grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēji varēs gūt finansiālu ieguvumu jau nākamajā sadarbības gadā.

Uzskaites risinājums mācību iestādēm – augstskolām un koledžām

Sadarbībā ar Latvijas augstskolām "ANKRAVS" speciālisti ir izstrādājuši studentu vadības sistēmu augstskolām un koledžām, kas ir instruments darba procesu plānošanai, studentu uzskaitei, zināšanu pārbaudes testu sagatavošanai un izpildei, kā arī atskaišu sagatavošanai mācību iestādes vajadzībām un iesniegšanai Centrālajā statistikas pārvaldē.

Vēlies atvērt savu internetveikalu un tirgot 24 stundas dienā 7 dienas nedēļā? Arī šāda veida pakalpojumam "ANKRAVS" atradīs Jums izdevīgāko, ātrāko un efektīvāko risinājumu.

"ANKRAVS" veiksmīgi darbojas jau 24 gadus un šobrīd Latvijā ir viens no stabilākajiem un konkurētspējīgākajiem uzņēmumiem programmatūras izstrādes sfērā. Šajā laika posmā uzņēmums pilnveidojis un izstrādājis profesionālas finanšu grāmatvedības, uzskaites un lietvedības programmas, kuras paredzētas plašai auditorijai: dažādu nozaru uzņēmumiem, veikaliem, vairumtirdzniecības noliktavām, pārstrādes uzņēmumiem, ražotnēm, internetveikalu izveidei un darbības nodrošināšanai.

"ANKRAVS" komanda ir izstrādājusi kasu sistēmu vadības programmas, piegādā elektroniskās iekārtas tirdzniecībai – svarus, svītru kodu lasītājus, komplektē datorus kopā ar piedāvāto programmatūru.

Programmās ietvertas daudzveidīgas atskaišu formas, kas paredzēta ne tikai grāmatvežiem, bet arī uzņēmumu vadītājiem un nodaļu vadītājiem darba analīzei, operatīvu lēmumu pieņemšanai, kā arī ātrai situācijas novērtēšanai uzņēmumā.

Visiem sadarbības partneriem tiek sniegtas profesionālas konsultācijas, kā arī nodrošināts ilgtermiņa atbalsts programmatūras un ierīču lietošanas laikā.

"ANKRAVS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma "NORDIC ID" bezvadu datu savākšanas sistēmas "PiccoLink" izplatītājs Latvijā.

"ANKRAVS" klientu vidū ir "Tele2", "BITE Latvija", "WESS", "FREKO", "Zepter", veikalu tīkli "Top", "Lats" un daudzi citi – kopumā 2500 lietotāji visā Latvijā.

Piesakieties individuālai prezentācijai, klikšķinot uz šo vietrādi!

"ANKRAVS" lielākās vērtības ir kvalitatīvs serviss, individuāla pieeja klientu vēlmēm un uzņēmuma specifikai, kvalitatīvu risinājumu izstrāde, profesionāla un produktīva ilgtermiņa sadarbība ar klientu.

Kontaktinformācija:
E-pasts: info@ankravs.lv
Mājas lapa: http://www.ankravs.lv/
Tel. : +371 67382114

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!