Augstākās kvalitātes neredzamo stiklu ražotājs SIA "GroGlass" 2012. gadā saņēma Eksporta un inovācijas balvu kā "Eksportspējīgākais komersants" lielo un vidējo komercsabiedrību grupā.

Lai gan sākotnēji "GroGlass" stikli tika paredzēti lietošanai dārzkopības nozarē, jau vairākus gadus uzņēmums ir pārorientējis ražošanu uz augstākas pievienotās vērtības produktiem. Patlaban "GroGlass" stikli tiek izmantoti elektroniskajiem displejiem un televizoriem, mākslas darbu ierāmēšanai, arhitektūras risinājumiem, kā arī muzeju un lielveikalu vitrīnām vairākās pasaules valstīs.

SIA "GroGlass" kvalitātes vadītāja Dace Ose: "Katrs "GroGlass" stikla gabaliņš ir kā īsts roku darbs. Mēs rūpīgi sekojam to kvalitātei, sākot no izejmateriālu izvēles, beidzot ar gatavā produkta pārbaudēm. Mums ir, ar ko lepoties, jo mūsu produktus var ieraudzīt Luvrā, Ermitāžā, kā arī citos pasaulslavenos muzejos."

Arī Tava ideja var tikt novērtēta visur pasaulē, tieši tāpēc piesaki savu uzņēmumu konkursam "Eksporta un inovācijas balva 2014", lai varam turpināt Latvijas ekonomikas veiksmes stāstu!

Uzņēmumu pieteikumi konkursam tiks gaidīti vēl visu nedēļu. Konkursa nolikumu un pieteikuma anketas meklējiet LIAA mājaslapā www.liaa.gov.lv. 

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2014" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2014. gada 4. decembrī, kad Vidzemes koncertzālē "Cēsis" visus dalībniekus sveiks konkursa patrons - Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!