Baltijā vadošā tehnoloģiju lokalizācijas uzņēmuma SIA "Tilde" izveidotā mašīntulkošanas tehnoloģija "LetsMT" 2012. gadā saņēma Eksporta un inovācijas balvu kā "Gada inovatīvākais produkts".

Uzņēmuma izstrādātā sistēma ir augsti novērtēta ne tikai Latvijā, bet arī daudzās citās pasaules valstīs, jo nodrošina augstu mašīntulkošanas kvalitāti arī mazajām valodām, piemēram, tulkošanai no angļu uz latviešu, lietuviešu un igauņu valodu, un kvalitātē pārspēj ierastos "Google" un "Bing" tulkotājus.

SIA "Tilde" biznesa attīstības direktore: "Es varu teikt tikai to, ka veiksme eksportā nav nejaušība. Veiksme eksportā ir pastāvīga un nepārtraukta darba rezultāts!". Jāatzīmē, ka patlaban "Tilde" pakalpojumi tiek pasūtīti no Ķīnas, Japānas, Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas, kā arī visas Eiropas.

Piesaki arī Tu savu uzņēmumu konkursam "Eksporta un inovācijas balva 2014", lai varam turpināt Latvijas ekonomikas veiksmes stātu!

Uzņēmumu pieteikumi konkursam tiks gaidīti līdz 26. septembrim. Konkursa nolikumu un pieteikuma anketas meklējiet LIAA mājaslapā www.liaa.gov.lv. 

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2014" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2014. gada 4. decembrī, kad Vidzemes koncertzālē "Cēsis" visus dalībniekus sveiks konkursa patrons - Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!