Foto: DELFI

Kompānija "Samsung" prezentējusi savu jaunāko viedtālruņu flagmani – "Galaxy Note 7", kas kļūs par pēcteci "Galaxy Note 5" modelim. Tādējādi "Samsung" izlaiž 6. kārtas numuru "Note" sērijā un pieskaņo indeksāciju jau pazīstamajaiem "Galaxy S7" un "Galaxy S7 Edge" viedtālruņiem.

Atšķirībā no iepriekšējiem "Note" modeļiem "Galaxy Note 7" neievieš kādus būtiskus jauninājumus salīdzinājumā ar "Galaxy S" sērijas flagmaņiem. Vienkāršoti sakot, "Galaxy Note 7" ir "Galaxy S7 Edge" ar lielāku ekrānu un irbuli "S Pen". Tieši šā iemesla dēļ arī jaunākais "Samsung" modelis nav izraisījis ažiotāžu tehnoloģiju pasaulē atšķirībā no iepriekšējo paaudžu "Note".

Tomēr "Galaxy Note 7" modelis ir novērsis līdzšinējās "Note" īpašnieku sūdzības – īpaši SD atmiņas karšu ligzdas neesamību. Tagad "Galaxy Note 7" jau standartā ir tikai un vienīgi ar 64 gigabaitu atmiņu, bet ar SD kartītes palīdzību to var palielināt vēl par 256 GB.

"Samsung Galaxy Note 7" ir 5,7 collu ekrāns ar izliektām malām, gluži kā "Edge" modeļiem, QHD izšķirtspēja (518 punktu collā), 2,3 gigahercu astoņkodolu "Snapdragon 820" procesors, četru gigabaitu operatīvā atmiņa, 3500 mAh akumulators, 12 megapikseļu galvenā fotokamera, IP68 standarta ūdensizturība un "Android 6.0.1" operētājsistēma.

"Samsung Galaxy Note 7" Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams no 2. septembra. Savukārt no 16. augusta pie mobilo sakaru operatoriem būs iespējams veikt ierīces iepriekš pasūtīšanu. Rezervējot "Galaxy Note 7" priekšlaikus, lietotāji ekskluzīvi saņems arī jauno "Gear VR" virtuālās realitātes ierīci.

"Samsung Galaxy Note 7" aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 869 eiro. Tie būs pieejami zila koraļļa, titāna sudraba un melna oniksa krāsā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!