Foto: LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" saistībā ar teroraktiem Briselē otrdien un atcēlusi visus reisus šajā virzienā, liecina paziņojums lidsabiedrības mājaslapā.

Reiss otrdienas rītā no Rīgas uz Briseli ārkārtas situācijas dēļ Briseles lidostā tika novirzīts uz Ljēžas lidostu, savukārt atcelts "airBaltic" reiss Brisele-Rīga, kura izlidošana bija paredzēta pulksten 9.55 pēc vietējā laika.

Tāpat otrdien atcelti reisi Rīga-Brisele (pulksten 16.35) un Brisele-Rīga (pulksten 19.05).

Savukārt trešdien, 23. martā, atcelti "airBaltic" reisi Rīga-Brisele (pulksten 7.50) un Brisele-Rīga (pulksten 9.55). Informācija par reisu Rīga–Brisele (pulksten 16.35) 23. martā tiks publicēta vēlāk.

Aviokompānija aicina pasažierus sekot aktuālajai informācijai par reisu statusu lidostu un aviokompānijas mājaslapā, kā arī "airBaltic" sociālajos medijos "Twitter" un "Facebook".

Kā vēstīts, Briseles Zaventemas lidostā otrdienas rītā notikuši divi sprādzieni, kuros nogalināti un ievainoti vairāki desmiti cilvēku.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz aptuveni 60 galamērķiem. Kompānijas lielākā īpašniece ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!