Otrdien nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna "Boeing 737-300" pirms nosēšanās Tēgelas lidostā iekļuvusi spēcīgā turbulencē. Divi pasažieri un viens stjuarts incidentā guvuši savainojumus, informē lidsabiedrība.

Reisa BT211 apkalpe turpināja lidojumu un lūdza atbildīgos dienestus sagatavoties sniegt medicīnisko palīdzību. Mediķis, kas lidmašīnā ceļoja kā pasažieris, sniedza tūlītēju palīdzību turbulences dēļ savainotajiem pasažieriem.

Gaisa kuģī atradās 59 pasažieri un pieci apkalpes locekļi. Lidmašīna veica normālu nosēšanos Berlīnes Tēgelas lidostā pulksten pēc vietējā laika, kas savukārt ir 18 minūtes pirms grafikā paredzētā nosēšanās laika.

Viens no pasažieriem ir hospitalizēts un, iespējams, negadījumā ir lauzis kāju, otrs pasažieris no hospitalizēšanas atteicies. Savainojumu guvis arī viens no stjuartiem.

"airBaltic" ir atcēlis lidojumu BT212 Berlīne-Rīga. Lidsabiedrība atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām un sola pasažieriem piedāvāt alternatīvas ceļošanas iespējas.

Turbulencē iekļuvusī lidmašīna šobrīd tiek pārbaudīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!